Matrix Projectvloeren BV zoekt een werkvoorbereider/calculator m/v

Matrix Projectvloeren werkt dagelijks met veel enthousiasme en vakmanschap aan mooie en aansprekende stofferingsprojecten voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers.

Om ons team te versterken zoeken wij een werkvoorbereider/calculator.

Hou je van rekenen, plannen, regelen en zorg je ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt? Dan ben jij de collega waarmee wij graag samenwerken!

Je zorgt in eerste instantie voor het calculeren van nieuwe stofferingsprojecten. Is de opdracht binnen dan zorg je in samenspraak met de opdrachtgever en onze projectleider dat de planning en uitvoering van het werk soepel verloopt. Je bestelt op tijd de materialen, bepaalt welke professionals wanneer nodig zijn en zorgt dat iedereen door kan werken. Een verantwoordelijke job. Je werkt binnen een gemotiveerd en ervaren team dat altijd klaarstaat om je verder te helpen.

Je opleidingsniveau is minimaal MBO en je hebt affiniteit met bouw en kantoorinrichting.

We zijn ambitieus en willen doorgroeien. Wij vertrouwen dat je ons hier door jouw inzet en kennis bij gaat helpen waarbij er voldoende ruimte is om je verder te ontwikkelen.

We werken met branche specifieke software om projecten snel en accuraat uit rekenen. Je kantoor/werkplek is modern en inspirerend ingericht en staat in Bleiswijk.

Herken je jezelf hierin en wil je meer weten? Reageer dan door een mail te sturen naar info@matrixprojectvloeren.nl o.v.v. van sollicitatie werkvoorbereider/calculator.

We komen graag in contact met je.