Desso Essence

BA_15_4190_09

Desso Essence tapijttegel: bedrijfstapijt ten voeten uit

Tapijt op kantoor wordt intensiever belopen dan in een woning. Daarom wordt voor kantoorvloeren vaak gekozen voor een zware kwaliteit tapijt. De Desso tapijttegel Essence is daarvan een goed voorbeeld. Deze duurzame tapijtvloeren in talloze kleuren, bieden bedrijven alle vrijheid om een ruimte naar eigen smaak in te richten. Bekijk het eindresultaat van Desso tapijttegels die Matrix Projectvloeren legde bij de Vrijwilligers Centrale.

Tapijtvloer

Een tapijtvloer op kantoor, biedt een aantal significante voordelen ten opzichte van gladde vloeren. Zo zorgt tapijt voor een warme uitstraling. Een ruimte wordt ook letterlijk warmer, want tapijt isoleert. Daarnaast is de geluiddempende werking hoog, wat zorgt voor een comfortabel werkklimaat. Daarbij is een tapijtvloer vaak goed betaalbaar en in veel kleuren verkrijgbaar.

Desso Essence

Desso Essence is een type tapijtvloer die bekend staat om keuze uit een breed kleurenpallet en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Desso heeft de kleuren opgedeeld in commercieel (bijvoorbeeld grijs, beige, zwart) en meer expressieve kleuren zoals paars, rood of groen. Uiteraard is het mogelijk om dit naar eigen smaak te combineren voor een uniek effect. Deze Desso Essence-vloer wordt geleverd in de vorm van tapijttegels van 50 bij 50 centimeter.

Over Desso

Ook op zoek naar een mooie en betaalbare tapijtvloer voor uw kantoor of bedrijf? Dan zijn de vloeren van Desso zeker het bekijken waard. Met Desso Essence kiest u voor een tapijtvloer van hoge kwaliteit, geschikt voor intensief gebruik. Maar niet voor de hoogste prijs. Een eigen idee voor kleuren en patronen in uw vloer? Bijvoorbeeld aparte zithoeken of looppaden creëren met een andere kleur? Vrijwel alles is mogelijk met Desso Essence.

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?