Desso&Ex: voor bedrijven die het graag anders doen

Speciaal voor ondernemingen die dingen graag anders doen dan anderen, heeft vloerenfabrikant Desso tapijt ontwikkeld dat helemaal naar eigen smaak kan worden aangepast. Naam: Desso&Ex. Combineer de geweven dessins, indrukwekkende kleuren en prachtige patchwork patronen tot een bedrijfsvloer waar de sfeer vanaf spat. Waar je deze vloeren van Desso&Ex vindt? Bij Matrix Projectvloeren natuurlijk.

Vloerenfabrikant & interieurarchitecten

De collectie Desso&Ex is ontwikkeld door vloerenfabrikant Desso, in samenwerking met het interieurarchitectenbureau Ex Interiors. Dit laatste, internationale bedrijf is in 1994 opgericht door interieurarchitect Odette Ex en staat bekend om het creëren van omgevingen waar mensen slimmer kunnen werken. En waar ruimte is voor experimenten.  Door de krachten te bundelen, hebben Desso en Ex interiors samen een nieuw soort tapijt op de markt gebracht. Niet zomaar een vloer, maar een interieurontwerp dat mensen raakt en inspireert.

Desso&Ex in prachtige kleuren en patronen

Bent u op zoek naar een bedrijfsvloer die écht sfeer brengt? Geen saai beton of grauwe tinten, maar bijzondere patronen en memorabele kleuren? Dan is een Desso & Ex tapijtvloer de perfecte keuze. Er zijn verschillende kleurgroepen waaruit u kunt kiezen zoals industrieel grijs, indigo blauw, bohemian rood of bladgroen . Vervolgens combineert u zelf de perfecte vloer. Maak een keuze uit ruim 115 patronen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gaat lang mee

Desso & Ex is verkrijgbaar als kamerbreed tapijt en/of als karpet op maat. Alle tapijten hebben een gesneden pool en zijn gemaakt van de allerbeste materialen. Dat kan niet anders, want Desso staat wereldwijd bekend om tapijten van topkwaliteit. Ook de Desso&Ex vloeren hebben een ultralange levensduur en zijn geschikt voor bijvoorbeeld hotels, verenigingen, clubs. kantoren, vergaderzalen, horecagelegenheden en andere ondernemingen. De vloeren worden volgens het cradle to cradle principe geproduceerd, wat wil zeggen dat de grondstoffen volledig hergebruikt kunnen worden. Op en top milieubewust dus.

Desso&Ex via Matrix Projectvloeren

Heeft u interesse in een Desso&Ex vloer? Dan kunt u daarvoor bij ons terecht. Matrix Projectvloeren is al jarenlang een bekende leverancier en installateur van Desso-vloeren. Daardoor weten we van de hoed en de rand en kunnen we goed adviseren over het kiezen of combineren van een perfecte vloer. Wilt u meer weten over Desso&Ex? Of over ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder.

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?