Desso Flow tapijttegels

Een fijne Desso Flow op uw werkvloer

Overweegt u een nieuwe tapijtvloer bij u op kantoor? Of wellicht in uw school, hotel of op een andere locatie? Doe het dan direct goed en overweeg Desso tapijt. Bijvoorbeeld Desso Flow tapijttegels. Dit hoogwaardige tapijt, met een unieke structuur van gebarsten porselein, is net zo stijlvol als praktisch. Geef ook uw werkvloer een fijne flow en bekijk prachtige foto’s van Desso Flow via Matrix Projectvloeren.

De voordelen van een Desso-vloer

Desso is een internationale fabrikant van tapijt, projecttapijt en tapijttegels. Met name bij bedrijven is Desso populair, omdat het tapijt bestand is tegen intensieve beloping en jarenlang mooi blijft. Daardoor zijn de vloeren bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld winkels en (openbare) gebouwen zoals scholen, hotels of zorgcentra. En Desso-tapijtvloeren bieden meer voordelen:

  • Fijnstof wordt vastgehouden voor een gezonder binnenklimaat
  • Ruime collectie tapijtsoorten en kleurnuances
  • Zware kwaliteit
  • Slijtvast dankzij gebruik van hoogwaardige garens
  • Geluiddempend en geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen
  • Warmte-isolerend

Over Desso Flow

Desso Flow is een tapijtvloer met een elegant dessin, dat doet denken aan de structuur van gedroogde klei of gebarsten porselein. De lussenpool tapijttegels met hun organische ontwerp, geven iedere ruimte een speelse diepte. Ook de matte en glanzende garens die door elkaar zijn verweven in het tapijt, dragen daaraan bij. Desso Flow is verkrijgbaar in 16 neutrale en tegelijkertijd levendige kleuren. Ideaal te combineren met de rest van de inrichting.

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?