Interface Net Effect

Een net effect – met Interface Net Effect tapijttegels

Op zoek naar een bedrijfsvloer die enerzijds uniek en stijlvol is en anderzijds praktisch? Dan zijn de tapijttegels van Interface Net Effect precies wat u zoekt. Matrix projectvloeren legt deze bijzondere tapijttegels van Interface voor bedrijfspanden, kantoorruimtes, vakantiehuisjes en nog veel meer andere projectlocaties. Ook een speels, stoer en toch net effect in uw ruimte? Een ruimte met diepgang? Kies dan voor de projectvloeren van Interface Net Effect.

Over Interface

Interface is een vooruitstrevende ontwerper en leverancier van tapijttegels. Niet de simpele, vierkante blokken zoals u die van oorsprong gewend bent, maar unieke ontwerpen. Dat is dan ook het motto van Interface. ‘We maken tapijttegels, maar verkopen design.’ De tapijttegels van deze leverancier zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in de vorm van smalle planken of kleine tegeltjes die, dankzij de prachtige kleurschakeringen, meer diepte lijken te vertonen dan welke vloer ook.

Over Interface Net Effect

Interface Net Effect is een vloer die is geïnspireerd op de vormen en kleuren van de zee. De bedrijfsvloer is verkrijgbaar in drie verschillende texturen die samen doen denken aan het moment dat de golven op de kust slaan en hun woeste schuimlaag achterlaten. Het kleurenpalet doet denken aan de grootste diepte van de oceaan tot het zongebleekte hout dat op het strand is aangespoeld.

Interface is een bedrijf dat niet alleen vooruitstrevend is qua productie van tapijttegels, maar ook op het gebied van duurzaamheid. De tapijttegels zijn niet alleen geïnspireerd op de natuur, maar ook nog eens goed voor mens en milieu. Het project Net-Works van Interface voorziet bijvoorbeeld kleine vissersdorpjes in de Filippijnen van inkomsten door het op- en doorkopen van verzamelde visnetten die mens en dier in het land bedreigen.

Is zo’n diepe, unieke en welvende vloer van Interface Net Effect ook iets voor u? Neem dan contact op met Matrix Projectvloeren.

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?