Modulyss Cambridge

Geef kleur aan uw ruimte met Modulyss Cambridge

Schrikt u niet van wat frisse kleuren in uw kantoor of bedrijfsruimte? Kunt u niet wachten om uw ruimte aan te kleden met een mooie, comfortabele vloer? Dan zijn de Cambridge tapijttegels van Modulyss precies wat u zoekt. Bekijk het brede scala aan kleuren en foto’s van deze vloeren die Matrix Projectvloeren maakte bij project Bouwend Nederland te Zoetermeer.

Over Modulyss

Modulyss is een ontwerper en fabrikant van modulaire tapijttegels voor de contractmarkt. Dus met name voor projectinrichtingen zoals Matrix verzorgt. De vloeren staan bekend om de hoge kwaliteit en duurzaamheid. Iedere tapijtsoort ondergaat een intensieve kwaliteitscontrole voordat hij op de markt wordt gebracht.
De kleurechtheid is hoog, net als de kwaliteit van de garens. Door het garen met verschillende tinten te bedrukken, ontstaan kleurintervallen die de vloer een tapijtvloer levendig effect geven.

Modulyss Cambridge

Modulyss Cambridge is een tapijttegel met een gesneden pool (deze mooie, volle tapijtvloeren absorberen veel licht) en een haarfijne structuur. De vloer is perfect voor iedere ruimte die intensief wordt belopen, maar waar ook een stijlvolle, vrolijke en moderne uitstraling gewenst is. Modulyss Cambridge vloeren zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en ontwerpmogelijkheden.

Kleurrijke vloeren voor kleurrijke ruimtes

Spreken diepe kleuren, hoogwaardige kwaliteit en eindeloze ontwerpmogelijkheden u aan? Dan is een vloer van Modulyss wellicht ook iets voor u. Neem contact op met Matrix Projectvloeren om de mogelijkheden voor uw bedrijf, kantoor, receptie of andere ruimte te bespreken. Met Modulyss Cambridge is vrijwel alles mogelijk.

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?