Modulyss First Lines

Modulyss First Lines: zakelijke krijtstreep nu ook op de vloer

Bent u zoek naar een tapijtvloer van de allerbeste kwaliteit? Bijvoorbeeld voor uw hotel, schoolgebouw, kantoor of bedrijfspand? Dan zijn Modulyss tapijttegels zeker het overwegen waard. Modulyss First Lines zijn tapijttegels met subtiele lijnpatronen, in effen kleuren of juist verschillende tinten. Een zakelijke krijtstreep, maar dan op de vloer. Vraag vrijblijvend advies of stalen aan via Matrix Projectvloeren.

Over Modulyss vloeren

Modulyss tapijtvloeren staan overal bekend om hun grote kleurechtheid, perfecte naadaansluiting en hoge comfort. Mede dankzij het gebruik van hoogwaardige garens, zijn de vloeren uitermate geschikt voor panden die intensief gebruikt en belopen worden. Sinds 2010 werkt Modulyss volgens de ISO 26000-norm; de eerste internationale leidraad voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. De tapijttegels zijn grotendeels recyclebaar. Ideaal voor bedrijven die milieubewust ondernemen belangrijk vinden.

Modulyss First Lines

Blauw met een rode streep? Of liever zandkleurig met bruin? Modulyss First Lines tapijttegels zijn in allerlei kleurencombinaties en dessins verkrijgbaar. De laagpolige tapijttegels zijn geschikt voor kantoor en bureaustoelen met zwenkwielen. Maar ook in schoolgebouwen of hotels worden ze veel gelegd. De vloeren isoleren warmte, dempen geluid en zijn geschikt voor mensen met allergieën zoals huisstofmijt. De lineaire accentkleuren geven de vloeren een speels, maar toch zakelijk effect.

Zakelijk, maar niet saai

Ook op zoek naar een projectvloer met een stijlvolle uitstraling? Stijlvol, maar niet saai? Bekijk dan zeker eens de Modulyss First Lines tapijttegels. Bij Matrix Projectvloeren kunt u altijd terecht voor meer informatie (op maat). Neem contact op.

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?