Tarkett Tapiflex

Tarkett Tapiflex vloeren: geen omkijken naar

Tarkett Tapiflex vloeren zijn vinylvloeren met een toplaag van PVC. Kunststof vloeren dus, met een aantal ongeëvenaarde eigenschappen zoals geluidsreductie, schokabsorptie en een indrukwekkende duurzaamheid. Ook op zoek naar een mooie vloer waarnaar u geen omkijken heeft? Lees dan meer over Tarkett Tapiflex en vraag informatie of stalen aan bij Matrix Projectvloeren.

De voordelen van Tarkett Tapiflex

Steeds meer bedrijven ontdekken de enorme duurzaamheid en fijne voordelen van vinyl en PVC als vloer. Geluid wordt gedempt, schokken geabsorbeerd en beschadiging is nauwelijks mogelijk. Tarkett Tapiflex vloeren zijn dan ook ideaal voor intensief gebruik in onder andere bedrijfsruimtes, het onderwijs, gezondheidszorg, ouderenzorg, detailhandel, recreatie en nog veel meer. De vloeren zijn niet alleen praktisch in gebruik, schoonmaak en onderhoud, maar ook gewoon heel mooi. Qua kleuren en dessins zijn de mogelijkheden enorm.

  • Gaten, scheuren en slijtplekken vrijwel onmogelijk dankzij PVC slijtlaag
  • Tarkett Tapiflex vloeren zijn hygiënisch
  • Geluiddempend en schokabsorberend
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Geschikt als sportondergrond (niet glad)
  • verkrijgbaar in 100 verschillende kleuren en tal van dessins

Over Tarkett

Tarkett is een vloerenfabrikant die gaat voor praktische, makkelijk te leggen vloeren met die eenvoudig te reinigen en onderhouden zijn. Dit dankzij unieke oppervlaktebehandelingen en slijtvaste toplagen. De hoogwaardige vinylvloeren gaan extreem lang mee in verhouding tot de kosten voor het leveren en leggen. Tarkett werd opgericht in 1886 en staat met zo’n 11.000 medewerkers en verkoop in meer dan 100 landen inmiddels aan de wereldtop van de vloerenindustrie.

Op zoek naar een praktische vloer?

Wilt u ook graag een vloer die net zo mooi is als praktisch? Met Tarkett Tapiflex heeft u een ruime keuze. Kies zelf de kleuren en dessins die bij uw bedrijf passen. Neem voor vragen of advies op maat contact op met Matrix Projectvloeren.

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?