Op zoek naar een goed projectstofferingsbedrijf

Een goed projectstofferingsbedrijf kiezen.

Een zoektocht naar een projectstofferingsbedrijf op internet levert zomaar duizenden hits op. Best logisch, want projectstoffering is een belangrijke factor bij het creëren van een functionele, gezonde en motiverende werkplek. Lees in dit blog van Matrix Projectvloeren over het kiezen van een stofferingsbedrijf dat past bij uw bedrijf en uw wensen.

Stap 1. Naar welk soort projectstoffering bent u op zoek?

Projectstoffering is een breed begrip. Er valt van alles onder: binnenzonwering, buitenzonwering, vloeren, gordijnen, droogloopmatten et cetera. Het ene bedrijf biedt van ieder wat, het andere bedrijf is gespecialiseerd in alleen zonwering of alleen vloeren. Afhankelijk van het pand dat u wilt inrichten, is het dus handig om te kijken wat er moet gebeuren. Als de totale inrichting nog moet worden verzorgd, pakt samenwerking met een allround stofferingsbedrijf vaak voordeliger uit. Bent u alleen op zoek naar een hele bijzondere gietvloer of PVC-vloer? Vergelijk dan eens de kosten en mogelijkheden bij verschillende, gespecialiseerde stofferingsbedrijven.

Stap 2. Welk soort vloer wilt u?

Bij projectstoffering gaat het in veel gevallen om het leggen van bedrijfsvloeren. Bijvoorbeeld een stijlvolle kantoorvloer of juist een robuuste vloer in magazijn of fabriekshal. Niet ieder stofferingsbedrijf voorziet in ieder soort vloer. Zo zijn er voor houten vloeren vaak gespecialiseerde bedrijven en zijn grindvloeren ook niet overal verkrijgbaar. Dit omdat verreweg de meeste bedrijven kiezen voor praktische, dan wel meer betaalbare vloersoorten. Denk aan tapijt, PVC, linoleum of rubber. Kies een stofferingsbedrijf dat ervaring heeft met “uw” soort vloer.

Stap 3. Kijk en vergelijk

Bij het kiezen van een projectstofferingsbedrijf wordt vaak gekeken naar ervaring. Op die manier hebben bedrijven meer zekerheid dat een vloer strak wordt gelegd en dat er vakkundig advies wordt gegeven. Heeft u al een vloer in gedachten voor uw project? Bekijk dan eens of het stofferingsbedrijf van uw keuze een projectpagina met foto’s heeft. Daarmee kunt u een indruk opdoen van de vloeren die eerder al bij andere bedrijven werden gelegd. Ook reviews van klanten kunnen daarbij helpen. Wat zeggen zij over de service, de snelheid en de kwaliteit van de projectstoffering?

Stap 4. Vraag een extra offerte op

De prijzen tussen stofferingsbedrijven verschillen enorm. Daarom loont het zeker de moeite om een extra offerte op te vragen. Let daarbij niet alleen op de prijs (natuurlijk is dit een belangrijke factor) maar uit een offerte kunt u meer opmaken. Is de offerte correct en verzorgd? Kreeg u hem snel? Dit zegt allemaal iets over de kwaliteit van service die u van het stofferingsbedrijf kunt verwachten bij het leggen van de vloer.

Stap 5. Weeg af

Wat vindt u het belangrijkst aan een nieuwe vloer of binnenzonwering? Moet het snel worden geplaatst? Moet het voordelig zijn? Of is de levensduur veel belangrijker dan de prijs? Per stofferingsbedrijf zijn de mogelijkheden anders. Neem dus simpelweg eens contact op en bespreek uw wensen. Dan wordt vanzelf duidelijk of een samenwerking goed voelt of niet.

Matrix is een full-service projectstofferingsbedrijf in Bleiswijk en levert projectvloeren in het hele land. Neem contact op voor meer informatie, vrijblijvend advies of om uw wensen met betrekking tot projectstoffering te bespreken.