Projectvloer kopen? Nooit spijt met tapijt

Laat u een projectvloer plaatsen in uw kantoor? Dan is het jammer als u achteraf spijt krijgt van uw keuze. Bijvoorbeeld omdat de vloer toch minder lang meegaat dan u had gehoopt, of omdat de kosten of het onderhoud tegenvallen. Lees in dit artikel waarom dat met projecttapijt niet gebeurt. 

Hout, PVC,  linoleum, rubber of tapijt: voor elk wat wils op het gebied van projectvloeren. Tapijt lijkt misschien een wat ondergeschoven kindje in dit rijtje. Goedkoop. Slijtgevoelig. Lelijk. Niets is minder waar! Projecttapijt werd de afgelopen decennia steeds mooier en duurzamer. En mede dankzij de aantrekkelijke prijs, blijft deze projectvloer een populaire keuze binnen menig bedrijf. Matrix projectvloeren zet een aantal belangrijke voordelen voor u op een rij:

Tapijt is slijtvast

Anders dan u wellicht denkt, is een projectvloer van tapijt een zeer slijtvaste vorm van vloerbedekking. In tegenstelling tot tapijt voor een woning, wordt projecttapijt geproduceerd voor intensief gebruikt. Bijvoorbeeld in bedrijven of op kantoren. Door het gebruik van stevige, hoogwaardige materialen gaat de vloer lang mee, zonder snel te slijten of vervuilen.

Leuk voor oog én portemonnee

Een nieuwe kantoorvloer duur? Welnee, met tapijt valt dat best wel mee. U kunt om verschillende redenen op zoek zijn naar een voordelige projectvloer. Bijvoorbeeld omdat u uw bedrijfspand huurt of omdat het om een tijdelijke locatie of vloer gaat. In al die gevallen is het zonde om astronomische bedragen voor een vloer te betalen en is tapijt een goede keuze.

Eenvoudig te vervangen projectvloer

Tapijt is niet alleen goed voor uw portemonnee; het is ook nog eens eenvoudig te leggen en te vervangen. Bent u bang dat er vlekken ontstaan die u niet meer gereinigd krijgt? Kies dan tapijttegels. Die zijn per stuk te vervangen. Bij een vlek of beschadiging wipt u er een tegel uit en legt er een nieuwe in. Alle problemen in een handomdraai opgelost!

Makkelijk en snel verkrijgbaar

Voor de aanschaf, het leggen of vervangen van een projectvloer, hoeft u met tapijt nooit lang te wachten. Projecttapijt is namelijk in grote hoeveelheden op voorraad en beschikbaar in alle soorten, maten en kleuren. Daardoor is de levertijd kort en geeft u uw pand snel een nieuwe, frisse uitstraling.

Mix and match uw projectvloer

Een projectvloer van tapijt is onder meer populair vanwege de vele mogelijkheden en variaties die het biedt. Een andere kleur voor uw looppaden of entree bijvoorbeeld. Een logo verwerkt in de vloer. Zithoeken markeren met een andere kleur. Deze patronen geven de ruimte een speels effect. Heeft u opeens zo’n idee en wilt u die aanpassen in uw bestaande vloer? Dan kan dat met projecttapijt. De mogelijkheden zijn en blijven eindeloos.

Meer weten over projectvloeren

Twijfelt u nog welke vloer geschikt is voor uw bedrijf of kantoor? Of wilt u meer weten over projecttapijt? Lees dan ook eens deze blogs:

Met vragen of voor persoonlijk advies kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met Matrix projectvloeren.Geef een reactie