Therdex vloeren

Therdex vloeren

Ben jij ook zo’n fan van de uitstraling van houten vloeren, maar is echt hout niet geschikt voor je bedrijfslocatie? Of is de bewerkelijkheid van natuurhout een bezwaar? Kies dan voor een prachtige Therdex vloer. Die worden gemaakt van duurzaam, geluiddempend en gebruiksvriendelijk PVC, met het warme en natuurlijke uiterlijk van echt hout. Daardoor passen ze in ieder interieur. Rustiek en stoer eiken of juist verfijnd en elegant kersen: een Therdex vloer is in iedere stijl te maken en leggen.

Gevoel en uitstraling van echt hout

Therdex vloeren worden op een unieke wijze gemaakt, waardoor ze – op het geluid na – niet van echt hout te onderscheiden zijn. Het duurzame PVC van de Therdex vloer wordt afgewerkt met een speciale embossinglaag waarin een houtstructuur zichtbaar en zelfs voelbaar is, inclusief groeven, nerven en noesten. De vloer is beschikbaar in allerlei varianten, die ieder een houtstructuur op een natuurgetrouwe manier nabootsen.

Een vloer die gebruikt mag worden

Vanwege het hoogwaardige en veelzijdige materiaal is een Therdex vloer geschikt voor iedere locatie. Heel anders dan hout, dat vanwege de natuurlijke eigenschappen niet teveel in aanraking mag komen met vocht. Therdex vloeren zijn gemaakt van een duurzaam soort PVC dat veel voordelen heeft. Zo kan het materiaal tegen een stootje; het is waterdicht en slijtvast. Ook is een Therdex vloer geluiddempend, waardoor het een perfecte vloer is in drukke ruimtes zoals klaslokalen, zorginstellingen of kantoren. Omdat een Therdex vloer ook warmte goed geleidt, is het een perfecte vloer om met vloerverwarming te combineren.

Bespaar tijd op onderhoud

Ook op het gebied van onderhoud steekt een houten vloer bleekjes af bij een Therdex vloer. Zo moet een houten vloer geregeld worden opgeschuurd en vereist het materiaal een regelmatige verzorging met speciale producten. Dankzij het bijzondere materiaal vergt een Therdex vloer minimale inspanning. Even stofzuigen en dweilen is het enige dat je hoeft te doen qua onderhoud.

Stijlvolle keuze voor uw pand

Door de vele voordelen van het materiaal past een Therdex vloer eigenlijk overal. Het materiaal is veelzijdig genoeg om zowel horecagelegenheden als scholen, ziekenhuizen en kantoren op te sieren met een rustgevende, natuurlijke look. Een Therdex vloer is verkrijgbaar in vrijwel elke kleur en structuur die jij wilt, waardoor iedere ruimte de gewenste uitstraling krijgt. Gun jezelf de charme van hout met het lage onderhoud van PVC. Zoals Therdex het zelf noemt: het echte hout-gevoel.