Therdex vloeren

Therdex vloeren

Ben jij ook zo’n fan van de uitstraling van houten vloeren, maar is echt hout niet geschikt voor je bedrijfslocatie? Of is de bewerkelijkheid van natuurhout een bezwaar? Kies dan voor een prachtige Therdex vloer. Die worden gemaakt van duurzaam, geluiddempend en gebruiksvriendelijk PVC, met het warme en natuurlijke uiterlijk van echt hout. Daardoor passen ze in ieder interieur. Rustiek en stoer eiken of juist verfijnd en elegant kersen: een Therdex vloer is in iedere stijl te maken en leggen. 

Gevoel en uitstraling van echt hout

Therdex vloeren worden op een unieke wijze gemaakt, waardoor ze – op het geluid na – niet van echt hout te onderscheiden zijn. Het duurzame PVC van de Therdex vloer wordt afgewerkt met een speciale embossinglaag waarin een houtstructuur zichtbaar en zelfs voelbaar is, inclusief groeven, nerven en noesten. De vloer is beschikbaar in allerlei varianten, die ieder een houtstructuur op een natuurgetrouwe manier nabootsen.

Een vloer die gebruikt mag worden

Vanwege het hoogwaardige en veelzijdige materiaal is een Therdex vloer geschikt voor iedere locatie. Heel anders dan hout, dat vanwege de natuurlijke eigenschappen niet teveel in aanraking mag komen met vocht. Therdex vloeren zijn gemaakt van een duurzaam soort PVC dat veel voordelen heeft. Zo kan het materiaal tegen een stootje; het is waterdicht en slijtvast. Ook is een Therdex vloer geluiddempend, waardoor het een perfecte vloer is in drukke ruimtes zoals klaslokalen, zorginstellingen of kantoren. Omdat een Therdex vloer ook warmte goed geleidt, is het een perfecte vloer om met vloerverwarming te combineren.

Bespaar tijd op onderhoud

Ook op het gebied van onderhoud steekt een houten vloer bleekjes af bij een Therdex vloer. Zo moet een houten vloer geregeld worden opgeschuurd en vereist het materiaal een regelmatige verzorging met speciale producten. Dankzij het bijzondere materiaal vergt een Therdex vloer minimale inspanning. Even stofzuigen en dweilen is het enige dat je hoeft te doen qua onderhoud.

Stijlvolle keuze voor uw pand

Door de vele voordelen van het materiaal past een Therdex vloer eigenlijk overal. Het materiaal is veelzijdig genoeg om zowel horecagelegenheden als scholen, ziekenhuizen en kantoren op te sieren met een rustgevende, natuurlijke look. Een Therdex vloer is verkrijgbaar in vrijwel elke kleur en structuur die jij wilt, waardoor iedere ruimte de gewenste uitstraling krijgt. Gun jezelf de charme van hout met het lage onderhoud van PVC. Zoals Therdex het zelf noemt: het echte hout-gevoel.

Therdex vloeren: hout-gevoel zonder hout

Brede en robuuste planken of juist verfijnd en in een chique visgraatmotief: houten vloeren zijn alom geliefd vanwege hun warme en natuurlijke uitstraling. Hout kan de ruimte kleur geven, een tijdloze uitstraling creëren of geborgenheid bieden. Maar een houten vloer vraagt ook om veel onderhoud en is niet geschikt voor iedere ruimte. Zeker niet binnen bedrijven. Daarom kunt u bij Matrix Projectvloeren terecht voor Therdex vloeren: de look & feel van hout, maar met alle voordelen van een PVC-vloer.

Geluiddempend en een strakke afwerking

De luxe Therdex vloeren zijn zo ontworpen dat ze de unieke eigenschappen van een houten vloer weerspiegelen. Daarbij bieden ze een reeks aan voordelen waar een houten vloer niet tegenop kan. Een groot voordeel is dat een Therdex vloer geluiddempend is, met een effect van wel 5 dB(A). In drukke ruimtes die intensief worden gebruikt, bijvoorbeeld horecagelegenheden, kantoren of klaslokalen zorgt dit voor een merkbaar verschil. Nog een groot voordeel is dat een Therdex vloer niet veert en trilt zoals bij een houten vloer wel het geval is. Een Therdex vloer werkt niet en kan dus strak tegen de wanden worden gelegd, wat de afwerking ten goede komt.

Vloeren van Therdex veelzijdig toepasbaar

Therdex vloeren zijn geschikt voor talloze locaties en toepassingen. Vanwege het hoogwaardig PVC zijn de Therdex vloeren ongevoelig voor vocht. Ook de combinatie met vloerverwarming wordt vaak gemaakt. Doordat de vloer zo dun en soepel is wordt de warmte goed doorgelaten. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. Veelgebruikte toepassingen zijn: retail, kantoor, gezondheidszorg, horeca, onderwijs, showrooms, etc. Kortom de perfecte basis voor al uw projectvloeren.

Niet van echt te onderscheiden

Om te zorgen dat een Therdex vloer er als echt hout uitziet, wordt een speciale embossing-laag aangebracht. Dit betekent dat in de toplaag van het PVC een houtnerfstructuur wordt meegegeven die exact overeenkomt met de filmlaag van het hout eronder. Wanneer u knoesten in het hout ziet, zult u deze in een Therdex vloer ook écht voelen.

Veilig en eenvoudig in onderhoud

De uitstraling van een houten vloer en het gemak van een PVC vloer. Dat is wat een Therdex vloer biedt. PVC is enorm duurzaam en slijtvast. Het materiaal waarmee de Therdex vloeren worden gemaakt is voorzien van een harde, matte PU-laag. Die beschermt de vloer tegen krassen en vuil. U onderhoudt de vloer eenvoudig door te stofzuigen en te dweilen. Bovendien zijn de Therdex vloeren voorzien van bio-weekmakers en dus veilig voor u, de mensen die de vloer gebruiken en het milieu.

Therdex vloeren via Matrix Projectvloeren

Bent u op zoek naar een mooie Therdex vloer? Of heeft u vragen over de toepassing van hiervan? Neem dan zeker even contact met op met Matrix Projectvloeren. Dankzij een jarenlange samenwerking met het gerenommeerde vloerenmerk, koopt Matrix Projectvloeren tegen een scherpe prijs Therdex vloeren in. Uiteraard kunnen we die ook direct voor u leggen, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe bedrijfsvloer.

advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare