Arthrex Utrecht

Arthrex Utrecht

de opdracht

Arthrex is een wereldwijd bedrijf in medische apparatuur en leider in de ontwikkeling van nieuwe producten en het medisch onderwijs in de orthopedie. Arthrex Nederland werd opgericht in 2008 en is sindsdien in staat zich te positioneren als een van de marktleiders. De continue groei is te danken aan indrukwekkende producten, kwaliteit en service.

Met de corporate missie ´helping surgeons treat their patients better´, heeft Arthrex sinds 1981 meer dan 1.000 innovatieve producten en chirurgische procedures ontwikkeld om minimaal invasieve chirurgie wereldwijd te bevorderen.

Voor een van onze grote opdrachtgevers hebben wij  onder meer van Modulyss tapijttegels type Opposite Lines en van Forbo pvc tegels type Allura Stone toegepast. Totale oppervlakte is ca. 500 m2.

toegepast materiaal

250 m² tapijttegel van Modulyss, type Opposite Lines
250 m² pvc tegel van Forbo, type Allura Stone

advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

We troffen hier tijdens de renovatie een zeer slechte vloer aan. Mede door de deskundige adviezen van Matrix is de dekvloer volledig gerenoveerd en is hier uiteindelijk een mooi resultaat bereikt

Vrijwillgers Centrale Utrecht

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?