CG Venues Amsterdam/Amersfoort

CG Venues Amsterdam/Amersfoort

de opdracht

Wat doet CG?

CG maakt goed onderzoek mogelijk. Of het nu gaat om kwalitatief of kwantitatief, eenmalig of structureel, regionaal of internationaal, bij hun bent u aan het juiste adres.

Ze hebben inmiddels ruim 13 jaar kennis en ervaring en een team van 75 enthousiaste medewerkers. Daarnaast beschikken zij over een groot eigen onderzoekpanel met meer dan 95.000 deelnemers en netwerk van onderzoekspartners. Ook hebben zij vier onderzoeklocaties, in Amsterdam, Den Haag, Amersfoort en Hoorn.

Matrix was gevraagd in de locaties Amersfoort en Amsterdam de nieuwe vloerbedekking te plaatsen. Het bijzondere ontwerp van Cynthia Sombogaard maakte duidelijk aanspraak op alle vaardigheden die onze stoffeerders in vele jaren hebben opgedaan. Er werden verschillende tapijten van Desso&Ex toegepast die bij elkaar een rustgevende en moderne ambiance creëren. Het resultaat mag er zijn…

toegepast materiaal

850 m² Desso&Ex, kamerbreed tapijt in verschillende kleuren

advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

We troffen hier tijdens de renovatie een zeer slechte vloer aan. Mede door de deskundige adviezen van Matrix is de dekvloer volledig gerenoveerd en is hier uiteindelijk een mooi resultaat bereikt

Vrijwillgers Centrale Utrecht

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?