De Kombuis Amsterdam

de opdracht

Op de begane grond en 1e verdieping in gebouw Piet Hein Buildings te Amsterdam is, naar een ontwerp van DDock, een zeer fraai restaurant gerealiseerd. Geïnspireerd door de omgeving en gelegen aan de Piet Heinkade is gekozen voor een maritieme sfeer. Een stoere uitstraling die o.a. wordt gecreëerd door een geëgaliseerde vloer waarin diverse vloervelden van eiken parket en verschillende kleuren Portugese cementtegels in een hexagoon motief zijn verwerkt.

Op de 1e verdieping zijn o.a. drie vergaderruimten gecreëerd waar de gebruikers van het pand gebruik kunnen maken van state of the art vergaderfaciliteiten. Op de vloeren hier zijn in verschillende kleuren tapijten geplaatst voorzien van prints die een duidelijk link hebben naar de zeevaart. De exploitatie is in handen van de Vermaat Groep. Een mooi project waarin de stoffeerders en parketteurs van Matrix hun vakbekwaamheid konden demonstreren.

fotografie: janso.nl

toegepast materiaal

  • 900 m2 onderhoudsvriendelijke minerale coating op geëgaliseerde vloer toegepast
  • 210 m2 Leoxx 2tec2 pvc tegels
  • 115 m2 parketvloer, in hexagoon patroon
  • 130 m2 Leoxx Design tapijt met prints
  • 33 m2 VH Hexagone Portugese vloertegels
advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

We troffen hier tijdens de renovatie een zeer slechte vloer aan. Mede door de deskundige adviezen van Matrix is de dekvloer volledig gerenoveerd en is hier uiteindelijk een mooi resultaat bereikt

Vrijwillgers Centrale Utrecht

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?