Efectis Nederland Zoetermeer

de opdracht

Wat er nog aan ontbrak in het nieuwe bedrijfspand van Efectis Nederland was goede zonwering. Juist omdat de lange zijde van het kantoorpand aan de zuidzijde ligt is een goede zonwering essentieel om comfortabel te kunnen werken. Uiteraard is naast functie ook de uitstraling erg belangrijk, immers het kantoor is industrieel ingericht. Open plafonds, waardoor de klimaatbeheersing volledig zichtbaar is, vloeren met een betonlook uitstraling en veel glazen wanden waardoor een open en transparante omgeving is gecreëerd.

Zonwering die het interieurontwerp versterkt

In overleg met de opdrachtgever is hier gekozen voor een 25 mm aluminium horizontale jaloezie. Deze versterkt als het ware het industriële karakter van het kantoorpand. Door deze in de dag te plaatsen worden de raampartijen als het ware grafisch versterkt en kunnen de kiep-kantelramen eenvoudig worden geopend. Aan de buitenzijde geven de horizontale jaloezieën een mooi lineair patroon. Een mooi project, juist omdat door kritisch mee te denken we daadwerkelijk een stuk meerwaarde hebben kunnen creëren.

kenmerken

  • Passende oplossing
  • Maatwerk
  • Snelle levering en montage
  • Binnen gestelde budget
advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

We troffen hier tijdens de renovatie een zeer slechte vloer aan. Mede door de deskundige adviezen van Matrix is de dekvloer volledig gerenoveerd en is hier uiteindelijk een mooi resultaat bereikt

Vrijwillgers Centrale Utrecht

Op zoek naar professionele binnenzonwering?