Gemeentelijk Vastgoed Amsterdam

Gemeentelijk Vastgoed Amsterdam

de opdracht

Het ontwerpen van een gezonde en open werkomgeving waar iedereen in moet kunnen werken vormde de kern van de opgave die Gemeentelijk Vastgoed Amsterdam bij de architect (VALTOS) neerlegde.

Voor de gemeente Amsterdam heeft Matrix Projectvloeren meegewerkt aan de verbouw en herinrichting van ca. 8.500m2 kantoor in het hart van het centrum aan de Jodenbreestraat, nabij Waterlooplein. Er was vanwege reeds vastgestelde verhuisbewegingen van de diverse afdelingen uit andere locaties van de stad een zeer kort tijdsbestek waarin het geheel gerealiseerd diende te worden. Met de volle overtuiging is de grote uitdaging aangegaan in nauwe samenwerking met de opdrachtgever wat heeft gerealiseerd in het behalen van de ontwerp- en aanbestedingsdeadline.

toegepast materiaal

In de materiaalkeuze is veel tijd en aandacht besteedt aan duurzaamheid in combinatie met een prachtige uitstraling. Er is gekozen voor de tapijttegels van Interface van het type Composure in 7 kleuren; Seclusion, Wave, Abyss, Willow, Diffuse, Isolation en Abyss Diffuse. Daarnaast is er LVT geplaatst van Interface van de Level Set collectie; Light Concrete, Onyx, Silver en Linen Weft.

advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

We troffen hier tijdens de renovatie een zeer slechte vloer aan. Mede door de deskundige adviezen van Matrix is de dekvloer volledig gerenoveerd en is hier uiteindelijk een mooi resultaat bereikt

Vrijwillgers Centrale Utrecht

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?