Joolz Amsterdam

Joolz Amsterdam

de opdracht

In juni 2015 won Space Encounters de pitch om het nieuwe hoofdkantoor van Joolz te ontwerpen in een voormalige machinefabriek in een opkomende buurt in Amsterdam Noord. De fabrikant en ontwerper van ergonomische kinderwagens valt op door een sterke ideologische agenda op het gebied van verantwoord ondernemen. Sleutelwoord van het nieuwe ontwerp is daarom “positive design”, hun kernwaarde.

Het nieuwe Joolz hoofdkantoor is gevestigd in een bestaand industrieel pand dat bestaat uit een grote lichte fabriekshal met daarnaast een generiek kantoorpand. In opdracht van De Barten Groep kreeg Matrix de taak om hier de vloeren te voorzien van een Forbo linoleumvloer, type Uni Walton Cirrus, ca. 550 m².

toegepast materiaal

550 m² primeren/egaliseren 2 mm dikte
550 m² Forbo linoleum, 200 cm breed, type Uni Walton Cirrus

advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

We troffen hier tijdens de renovatie een zeer slechte vloer aan. Mede door de deskundige adviezen van Matrix is de dekvloer volledig gerenoveerd en is hier uiteindelijk een mooi resultaat bereikt

Vrijwillgers Centrale Utrecht

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?