Kinderdagverblijf Natuurlijk Thuis

Kinderdagverblijf Natuurlijk Thuis

de opdracht

Kinderopvang Natuurlijk Thuis heeft in Bergschenhoek de deuren geopend van een spiksplinternieuwe locatie. Aan de Smitshoek 18a is een natuurlijk thuis gecreëerd voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
Als je bij hun binnenkomt, zie je het meteen: dit is een thuis. Er is een woonkamer met zithoek, een keuken met grote eettafel en natuurlijk ruimte om te spelen.
Ze brengen een unieke mix van de warme en persoonlijke sfeer die je treft bij iemand thuis en de professionele organisatie van een kinderopvang.

Onze stoffeerders hebben hier pvcstroken gelegd van IVC, type Module Select in de diverse woon-/slaapkamers en in de natte ruimten een vloer van Tarkett, type Granit Safe T met opstaande zijkanten in verband met de hygiënische eisen.

toegepast materiaal

210 m² pvc strook van Moduleo, type Select
15 m² Tarkett, type IQ Granit Safe banen 200cm
15 m² Forbo Flooring, type Coral Brush

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

We troffen hier tijdens de renovatie een zeer slechte vloer aan. Mede door de deskundige adviezen van Matrix is de dekvloer volledig gerenoveerd en is hier uiteindelijk een mooi resultaat bereikt

Vrijwillgers Centrale Utrecht

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?