Vivare Arnhem

de opdracht

Vivare is een ondernemende woningcorporatie met hart voor haar omgeving. Haar core business is het verhuren, verkopen, beheren en onderhouden van huurwoningen. Ook bouwt zij nieuwe woningen, zowel huur als koop. Ruim 300 medewerkers werken aan schone, hele en veilige wijken in Arnhem en omliggende gemeenten.
Medio 2015 gaat Vivare vanuit één pand werken: Meander 825 (IJsseloord 2, Arnhem). Dit betekent dat de zes vestigingen op termijn dicht gaan. Met deze beslissing kiest Vivare voor een locatie midden in haar werkgebied en realiseert zij een fikse besparing op de eigen bedrijfslasten.

In opdracht en naar een ontwerp van Colliers International Occupier Services mochten de stoffeerders van Matrix Projectvloeren zich hier uitleven: ca. 950 m² pvc stroken van Leoxx, type Light Classic Oak en Dark Brushed Oak, ca. 2250 m² diverse typen tapijttegels en -stroken van Interface en ca. 270 m² linoleum van Forbo.

Opvallend in het ontwerp van Leonoor Vesseur waren v.w.b. de vloerbedekking het zebrapad in alle algemene ruimten gemaakt van pvc stroken type Leoxx Expona, en het speciale effect dat bereikt werd door toepassing van tapijtstroken van Interface, type Human Nature. In de centrale overleg-belruimten op alle verdiepingen is een patchwork patroon toegepast van verschillende typen en kleuren tapijt, eveneens alle van Interface. Op de begane grond is een podium van ca. 5×12 m¹ volledig gestoffeerd met de pvc stroken.

Fotografie: Marijn van ‘t Veer / www.bmv-foto.eu.

toegepast materiaal

  •  950 m² Leoxx pvc stroken, type Expona Brushed Oak/Classic Oak
  • 2250 m² Interface tapijttegels, type Human Nature Limestone,
  •  400 m2 interface tapijttegels, type Heuga 530;580;725;7274
advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

We troffen hier tijdens de renovatie een zeer slechte vloer aan. Mede door de deskundige adviezen van Matrix is de dekvloer volledig gerenoveerd en is hier uiteindelijk een mooi resultaat bereikt

Vrijwillgers Centrale Utrecht

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?