Door zonwering prettiger werken

Het is eindelijk zomer, de zon schijnt (af en toe) weldadig. Met goed licht is het prettiger werken, zeker op kantoor of in het leslokaal. Toch kan te veel zonlicht de werk- of leerprestatie negatief beïnvloeden. Door te fel licht is het beeldscherm niet goed leesbaar, kunnen er concentratieproblemen of bijvoorbeeld hoofdpijn ontstaan. Zaken die we willen en kunnen voorkomen door de juiste zonwering te plaatsen. Daarnaast houdt zonwering door zijn isolerende vermogen ook een groot deel van de warmte tegen, wat weer kosten bespaart op de energierekening. En dan hebben we het nog niet eens gehad over geluidreducerende eigenschappen en de mooie esthetische uitstraling…

Een ruime keuze in diverse zonwering

Laat u door ons zorgvuldig voorlichten welk type lichtwering voor uw situatie het beste is: horizontale lamellen (de bekende Luxaflex), plissés of misschien zelfs twin-plissés, verticale lamellen, op de dag of in de dag geplaatst, handbediend of elektrisch, ga zo maar door. Wellicht is montage van de zonwering aan de buitengevel een betere optie, hiervoor hebben we bijvoorbeeld geheel automatisch op- of neergaande screens.

Alle bekende merken

We voeren alle bekende – projectgeschikte – merken zoals Luxaflex, Verosol, B&C etc., alle met volledige service en fabrieksgarantie. Onze adviseur helpt u graag de juiste keuze te maken.

zonwering plisse_1

 Geef een reactie