Therdex

Vivare-3-of-60-840x300

Therdex vloeren: hout-gevoel zonder hout

Brede en robuuste planken of juist verfijnd en in een chique visgraatmotief: houten vloeren zijn alom geliefd vanwege hun warme en natuurlijke uitstraling. Hout kan de ruimte kleur geven, een tijdloze uitstraling creëren of geborgenheid bieden. Maar een houten vloer vraagt ook om veel onderhoud en is niet geschikt voor iedere ruimte. Zeker niet binnen bedrijven. Daarom kunt u bij Matrix Projectvloeren terecht voor Therdex vloeren: de look & feel van hout, maar met alle voordelen van een PVC-vloer.

Geluiddempend en een strakke afwerking

De luxe Therdex vloeren zijn zo ontworpen dat ze de unieke eigenschappen van een houten vloer weerspiegelen. Daarbij bieden ze een reeks aan voordelen waar een houten vloer niet tegenop kan. Een groot voordeel is dat een Therdex vloer geluiddempend is, met een effect van wel 5 dB(A). In drukke ruimtes die intensief worden gebruikt, bijvoorbeeld horecagelegenheden, kantoren of klaslokalen zorgt dit voor een merkbaar verschil. Nog een groot voordeel is dat een Therdex vloer niet veert en trilt zoals bij een houten vloer wel het geval is. Een Therdex vloer werkt niet en kan dus strak tegen de wanden worden gelegd, wat de afwerking ten goede komt.

Vloeren van Therdex veelzijdig toepasbaar

Therdex vloeren zijn geschikt voor talloze locaties en toepassingen. Vanwege het hoogwaardig PVC zijn de Therdex vloeren ongevoelig voor vocht. Ook de combinatie met vloerverwarming wordt vaak gemaakt. Doordat de vloer zo dun en soepel is wordt de warmte goed doorgelaten. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. Veelgebruikte toepassingen zijn: retail, kantoor, gezondheidszorg, horeca, onderwijs, showrooms, etc. Kortom de perfecte basis voor al uw projectvloeren.

Niet van echt te onderscheiden

Om te zorgen dat een Therdex vloer er als echt hout uitziet, wordt een speciale embossing-laag aangebracht. Dit betekent dat in de toplaag van het PVC een houtnerfstructuur wordt meegegeven die exact overeenkomt met de filmlaag van het hout eronder. Wanneer u knoesten in het hout ziet, zult u deze in een Therdex vloer ook écht voelen.

Veilig en eenvoudig in onderhoud

De uitstraling van een houten vloer en het gemak van een PVC vloer. Dat is wat een Therdex vloer biedt. PVC is enorm duurzaam en slijtvast. Het materiaal waarmee de Therdex vloeren worden gemaakt is voorzien van een harde, matte PU-laag. Die beschermt de vloer tegen krassen en vuil. U onderhoudt de vloer eenvoudig door te stofzuigen en te dweilen. Bovendien zijn de Therdex vloeren voorzien van bio-weekmakers en dus veilig voor u, de mensen die de vloer gebruiken en het milieu.

Therdex vloeren via Matrix Projectvloeren

Bent u op zoek naar een mooie Therdex vloer? Of heeft u vragen over de toepassing van hiervan? Neem dan zeker even contact met op met Matrix Projectvloeren. Dankzij een jarenlange samenwerking met het gerenommeerde vloerenmerk, koopt Matrix Projectvloeren tegen een scherpe prijs Therdex vloeren in. Uiteraard kunnen we die ook direct voor u leggen, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe bedrijfsvloer.

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

We troffen hier tijdens de renovatie een zeer slechte vloer aan. Mede door de deskundige adviezen van Matrix is de dekvloer volledig gerenoveerd en is hier uiteindelijk een mooi resultaat bereikt

Vrijwillgers Centrale Utrecht

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?