Modulyss

Modulyss tapijttegels: kwaliteit en duurzaamheid

Een nieuwe projectvloer laten leggen in uw bedrijf of op kantoor? Dan staat u voor een hoop geregel. Een mooie vloer uitzoeken, tarieven vergelijken, een vakkundige stoffeerder kiezen… Bij Matrix Projectvloeren vindt u al die diensten onder één dak. Matrix levert en plaatst vloeren van gerenommeerde merken zoals Modulyss. Zijn Modulyss tapijttegels wellicht iets voor u? Kies dan voor de snelle service en scherpe tarieven van Matrix.

Hoge kleurechtheid en comfort

Op zoek naar een absolute kwaliteitsvloer? Bijvoorbeeld voor uw hotel, schoolgebouw, kantoor of bedrijfspand? Dan zijn Modulyss tapijttegels zeker het overwegen waard. Met hun gegarandeerde kleurechtheid, perfect naadaansluiting en hoog comfortgevoel, zijn ze uitermate geschikt voor panden die intensief gebruikt en belopen worden. Sinds 2010 werkt Modulyss volgens de ISO 26000-norm; de eerste internationale leidraad voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. De tapijttegels worden gemaakt van 100% gerecyclede materialen en stralen altijd kwaliteit en duurzaamheid uit.

Modulyss tapijttegels zijn haalbaar en betaalbaar

De tapijttegels van Modulyss vormen samen zo’n groot aanbod, dat u ongetwijfeld iets kunt vinden dat u mooi vindt. De tapijttegels zijn strak te plaatsen en erg gebruiksvriendelijk in onderhoud. Naast de prachtige uitstraling van de Modulyss-tapijttegels, zijn er nog veel meer voordelen:

  • Betere akoestiek in uw kantoor of bedrijfspand
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Betere luchtkwaliteit doordat de tapijttegels stofdeeltjes vasthouden
  • Creatieve mogelijkheden doordat verschillende kleuren en structuren toegepast kunnen worden
  • Modulyss tapijttegels bieden hoog comfort
  • Goede kleurechtheid, dus geen kleurverschillen tussen tegels
  • Bevat antistatische bestanddelen
  • Hoge temperatuurbestendigheid

Genieten van een oogstrelend resultaat

Vindt u het – net als veel mensen – lastig om de perfecte vloer voor uw bedrijf voor u te zien? En houdt dat u tegen om uw pand opnieuw te bekleden? Neem dan contact op met de specialisten van Matrix Projectvloeren, die u met een vakkundig oog helpen uw nieuwe projectvloer op uw ruimte af te stemmen. Met Matrix weet u zeker dat u de perfecte tapijttegels kiest, dat de vloer geleverd en strak gelegd wordt op de gewenste datum. Uw taak: genieten van het waanzinnige resultaat.

Neem vrijblijvend contact op met Matrix Projectvloeren, door even te bellen naar 010 3161030. Of vraag direct een offerte aan. Dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw Modulyss tapijttegels. Dit alles tegen een scherpe prijs, zonder dat u inboet aan kwaliteit.

Bekijk hier een selectie van veel toegepaste Modulyss tapijten

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?