TFD Floortile

TFD vloeren: wat ondernemers en bedrijven willen

Op zoek naar een aantrekkelijke vloer voor uw bedrijf, kantoor of instelling? Een vloer die niet alleen mooi is, maar ook nog eens goed valt schoon te maken en een uniek ontwerp heeft? Dan bent u op zoek naar een PVC-vloer van TFD! Deze vloerenleverancier, met steeds weer originele ontwerpen en ideeën, weet precies wat ondernemers en bedrijven zoeken. Lees alles over TFD vloeren via Matrix Projectvloeren.

De TFD vloeren

Ontwikkelingen op het gebied van PVC-vloeren gaan ontzettend hard. De vloeren worden steeds mooier, natuurgetrouwer, duurzamer en slijtvaster. Een van de meest vooraanstaande bedrijven op het gebied van PVC, is TFD Floortile BV. Dit bedrijf ontwikkelde een breed scala aan PVC-vloeren met een look die niet onderdoet voor echt hout, marmer of steen. Maar dan natuurlijk wel met de vele voordelen die PVC biedt, zoals een coating, anti-slipwerking en geluiddempende eigenschappen.

Over TFD

TFD Floortile BV is een wereldwijd bekende leverancier van PVC-vloeren. Praktische, kunststof vloeren die ieder kantoor, hotel, restaurant of andere locatie van een sfeervolle uitstraling voorziet . De TFD vloeren zijn 3 mm dik en hebben een toplaag van 0,7 mm. Daardoor zijn ze niet alleen geschikt voor woningen, maar ook voor intensief, projectmatig gebruik. TFD is bovendien een gerenommeerde vloerenleverancier. Zo werd het bedrijf in 2016 uitgeroepen tot branchewinnaar van de PVC-vloerenbranche. En was het de eerste leverancier die met magnetische PVC-stroken op de proppen kwam.

TFD vloeren: ideaal voor uw locatie?

Bent u voor uw pand nog op zoek naar een mooie vloer? En spreken de praktische, natuurgetrouwe en sfeervolle TFD vloeren u aan? Neem dan gerust eens contact op met Matrix Projectvloeren. Matrix legde de afgelopen jaren al tientallen vloeren van TFD bij bedrijven door heel Nederland. Wij kunnen u daardoor gericht adviseren over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Meer weten over TFD vloeren of gratis, vrijblijvend advies? Neem contact op met Matrix Projectvloeren.

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?