Nora Vloer

Nora vloeren: iets voor uw bedrijf?

Moet een vloer in uw bedrijf vooral veilig, stevig en vocht- en vlekbestendig zijn? Dan is een rubberen vloer een goede overweging. Niet alleen zijn deze vloeren praktisch onverwoestbaar, ze zijn ook nog eens erg mooi. Egaal, met noppen of met een hamerslag-reliëf: een bedrijfsvloer van rubber is in allerlei variaties verkrijgbaar. Een populair vloerenmerk op dit gebied is Nora. Nora vloeren zijn verkrijgbaar in talloze soorten en kleuren. Iets voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Matrix Projectvloeren BV. Wij helpen u graag verder.

Over Nora vloeren

Het bedrijf Nora behoorde tot 2007 bij het bedrijf Freudenberg uit Weinheim en maakte van daaruit een succesvol begin met rubberen vloeren van degelijke, Duitse topkwaliteit. Nu, decennia na de oprichting, behoort Nora toe aan een investeringsbedrijf en draait ieder jaar weer een miljoenenomzet. Ook in Nederland is inmiddels een kantoor van Nora vloeren actief: in Kaatsheuvel. Mede hierdoor worden Nora vloeren ook in Nederland steeds bekender en populairder.

Wie, waar, wanneer?

Rubberen Nora vloeren zijn geschikt voor allerlei toepassingen. Denk aan scholen, sporthallen, kantoren, gemeenschappelijke ruimtes en zorginstanties. De vloeren zijn eenvoudig te onderhouden en reinigen (ideaal voor klinische ruimtes), zijn bestand tegen vocht, vet en vlekken (perfect voor kantines, keukens of laboratoria) en anti-slip (perfect voor zorginstellingen en scholen). Kortom: een perfecte bedrijfsvloer.

Zoveel soorten, zoveel smaken

Doordat de vloeren van Nora in honderden kleuren, soorten en tinten verkrijgbaar zijn, is voor vrijwel iedere ruimte iets moois en passends te vinden. Vrijwel iedereen kent de rubberen vloer van ‘vroeger’ met de grote ronde noppen. Hoewel die nog steeds worden gebruikt, zijn er intussen ook veel modernere varianten op de markt verschenen. Bijvoorbeeld egaal rubber met een graniet- of marmoleumlook. Of rubbervloeren met een hamerslag of ander reliëf. Bijna niets is tegenwoordig nog onmogelijk.

Nora vloeren via Matrix

Bent u op zoek naar een mooie Nora vloer? Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met de inkoop en het leggen van Nora vloeren. We helpen u graag, zodat u zeker weet dat u een goede keuze maakt en geen spijt krijgt van uw aanschaf. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?