Moduleo Vloer

transform
NEXT GENERATION
ROOM

Moduleo vloeren: praktisch verpakt in een prachtig jasje

Het effect van hout of steen, maar de voordelen van vinyl en PVC: dat zijn de vloeren van Moduleo. De stijlvolle designvloeren zijn perfect voor vrijwel ieder bedrijf en iedere locatie waar een natuurlijke, rustgevende uitstraling gewenst is. De luxe vloeren zijn zo ontworpen dat ze de unieke eigenschappen van natuurlijk materiaal weerspiegelen. Maar daarbij bieden ze een reeks voordelen waar hun natuurlijke broertjes en zusjes absoluut niet tegenop kunnen. Bij Matrix Projectvloeren kunt terecht voor de mooiste en voordeligste Moduleo vloeren voor uw bedrijf of organisatie.

De voordelen van vinyl en PVC voor elke locatie

Ziet u een echte houten vloer niet zitten met alle bezoekers die u dagelijks over de vloer heeft? Vindt u tegels te kostbaar en kwetsbaar voor beschadigingen? Dan zijn de Vinyl en PVC-vloeren van Moduleo een absolute aanrader. De vloeren hebben een gedetailleerde, authentieke uitstraling, maar zijn gemaakt voor intensief gebruik. Zo zijn ze makkelijk schoon te maken, onverslijtbaar, geluidsabsorberend en vochtbestendig. En wat te denken van de eenvoudige installatie, slipvastheid en warmte-isolatie? Stuk voor stuk voordelen die voor het gemiddelde project goed van pas komen.

Vloeren van Moduleo maken iedere uitstraling mogelijk

Een horecagelegenheid stijlvol aankleden? Een kantoorvloer of bedrijfsvloer in een chic jasje steken? Vakantie- en recreatiewoningen voorzien van een gezellige en onverwoestbare vloer? Moduleo vloeren zijn geschikt voor talloze locaties en toepassingen. Het ruime assortiment biedt alle mogelijkheden om zelf uw vloer samen te stellen. Zoekt u specifieke formaten, dessins, kleuren of details? Met Moduleo vloeren geeft u uw ruimte precies de uitstraling die u wenst. Naast “gewone” patronen, kunt u bij Moduleo ook terecht voor vinylvloeren met de uitstraling van zeldzame houtsoorten of bijzondere stenen. Voor iedere locatie de perfecte basis.

Schoonmaak en onderhoud kan niet makkelijker

Moduleo vloeren staan niet alleen bekend om hun prachtige uitstraling. Ook het eenvoudige schoonmaak en onderhoud zijn alom geliefd. Het materiaal is beschermd met een dikke toplaag van polyurethaan. Die beschermt de vloer tegen krassen en vuil beschermt en biedt een maximale bescherming ten opzichte van minimaal onderhoud. Nat dweilen? De vloer in de keuken of badkamer leggen? Alles kan.

Moduleo vloeren via Matrix

Bent u op zoek naar een mooie Moduleo vloer? Neem dan zeker even contact met op met Matrix Projectvloeren. Dankzij een jarenlange samenwerking met het gerenommeerde vloerenmerk, koopt Matrix Projectvloeren tegen een scherpe prijs Moduleo vloeren in. Uiteraard kunnen we die ook direct voor u installeren, zodat u al het geregel uit handen kunt geven en snel kunt genieten van uw nieuwe vloer.

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?