Matrix vloeistofdichte pvc vloer

Matrix vloeistofdichte pvc vloer

Op alle locaties waar hygiëne absolute prioriteit heeft kunnen wij een vloeistofdichte pvc vloer plaatsen zoals bijvoorbeeld in spoelkeukens. In de voedsel-of drankenindustrie of de farmaceutische industrie moeten vloeren voldoen aan de mondiale HACCP-normen.
Wij weten welke eisen aan de vloeren gesteld moeten worden en hebben ons programma pvc-tegels hierop afgestemd.

Vloeistofdichte vloeren

Door de tegels volledig te verlijmen en de voegen of verbindingen chemisch dan wel thermisch te vulkaniseren zijn de vloeren volledig vloeistofdicht. Zeer belangrijk op die locaties waar er veel met vloeistoffen gewerkt wordt. Deze robuuste en slijtvaste tegel heeft een formaat van 490x490x10 mm en is te leveren in diverse kleuren zoals zwart, antraciet en grijs.

Snel te plaatsen en te gebruiken

Basisprincipe van deze pvc vloersystemen is dat ze zeer snel te plaatsen zijn en al la minute te gebruiken. Hierdoor is er geen of slechts minimale bedrijfsuitval, en daar worden wederom kosten door bespaard.

Voor intensieve belasting

De gehele tegel is robuust genoeg om er met heftrucks, palletwagens of stapelaars overheen te rijden.

Geluidsisolerend

De tegel is zo geconstrueerd dat het een optimale geluidsisolering oplevert.
Dit is van groot belang als de tegels gebruikt wordt op locaties waar er veel gebruik gemaakt wordt van winkelwagens zoals in supermarkten of bouwmarkten.

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?