O3A1356 kopiëren

PVC-vloeren zijn duurzaam en net echt

Duurzaam, comfortabel en perfect af te stemmen op uw smaak: de huidige generatie PVC-vloeren doet iedere ondernemer versteld staan. PVC-vloeren zijn haast niet te onderscheiden van natuurlijke materialen. En door de onovertrefbare slijtvastheid en hygiëne vindt u deze vloeren veel terug in bijvoorbeeld de zorg en hotellerie. Is een PVC-vloer ook iets voor uw onderneming? Ontdek het via Matrix Projectvloeren.

Voordelen van PVC-vloeren

Vloeren van PVC zijn bijna niet meer te onderscheiden van natuurlijke materialen als hout of leisteen. En een PVC-vloer kopen heeft meer voordelen. Een kleine greep uit het grote geheel:

  • Lange levensduur van minimaal 25 jaar
  • Eenvoudig te reinigen en hygiënisch
  • Geluiddempend
  • Goed te combineren met vloerverwarming en -verkoeling
  • Vochtbestendig, dus geschikt voor keukens en badkamers

Doordat PVC nauwelijks slijt en de vochtbestendigheid hoog is, is de vloer ideaal voor bedrijven waar veel aanloop is van mensen. Reinigen is eenvoudig, dus geen probleem als mensen met natte schoenen in en uit lopen. Met een houten vloer zou het u slapeloze nachten bezorgen. Met een PVC-vloer koopt u de voordelen van echt hout, maar laat u de nadelen liggen.

Van fantasieprint tot rustiek eikenhout

Een PVC-vloer kopen? Bereidt u zich dan voor op een duizelingwekkend aanbod. PVC is een slijtvaste vloer van kunststof die in allerlei kleuren en designs verkrijgbaar is. Wat dacht u van een fantasieprint of natuurstenen vloer, bestaande uit tegels van 60×60 centimeter? Of heeft u liever een vloer met de look en feel van rustiek eikenhout? Dat kan. Noesten en nerven van veel PVC-vloeren, hebben hetzelfde reliëf als hout, waardoor het materiaal aanvoelt alsof u een echte houten vloer heeft liggen. PVC-vloeren koopt u op rol (200 cm breed), in stroken of tegels.

Inspiratie opdoen over PVC-vloeren?

Hulp nodig bij het uitzoeken van uw vloer? Ziet u door de bomen het bos niet meer? U bent niet de enige. Laat u inspireren door de ervaren adviseurs van Matrix, die dankzij jarenlange ervaring precies weten welke vloerbedekkingen het beste in uw pand passen. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

Voor uw bedrijf een duurzame PVC-vloer kopen die nauwelijks te onderscheiden is van eikenhout of leisteen? Neem contact op met Matrix Projectvloeren voor inspirerend advies en vraag direct een offerte aan.

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Weten of PVC de perfecte vloer is voor uw pand?