Matrix Projectvloeren legt een solide basis

De uitstraling van uw bedrijfs- of kantoorpand is belangrijk. Hiermee creëert u niet alleen een prettig werkklimaat voor uzelf en uw medewerkers; u maakt ook een solide indruk op klanten. Vergelijk het met het dragen van een strak pak; bij zakelijke aangelegenheden doet dit het altijd beter dan een spijkerbroek vol gaten. Het wekt meer vertrouwen. Steek dus ook uw kantoorvloer in een strak nieuw jasje en leg de basis voor een succesvolle toekomst.

Matrix vloeren: slijtvast, stijlvol, stoer

Matrix Projectvloeren helpt organisaties door heel Nederland bij het stofferen van bedrijfs- en kantoorruimtes. De ene keer een bedrijf uit het MKB, de andere keer grote, gerenommeerde bedrijven zoals ABN AMRO, Philps of Amazon. Bedrijven waar in een kort tijdsbestek honderden of zelfs duizenden vierkante meters vloeroppervlakte worden bedekt. Hetzelfde geldt voor scholen, horecagelegenheden of zorginstellingen; eigenlijk alle bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar slijtvaste, stijlvolle en strakke vloeren.

Een projectvloer via Matrix

Geef ze hun gereedschap en de specialisten van Matrix Projectvloeren transformeren iedere ruimte in recordtempo tot een stijlvol kantoor of functionele werkplek. De aanschaf van een projectvloer via Matrix gaat als volgt in zijn werk:

  • 1. U verdiept zich (eventueel met hulp van ons) in het soort projectvloer dat u aanspreekt;
  • 2. Matrix Projectvloeren komt langs om de benodigde werkzaamheden en mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen voor u de bestaande vloerbedekking slopen en milieuverantwoord afvoeren, de dekvloer indien nodig egaliseren en alle andere noodzakelijke werkzaamheden verzorgen. Zo houdt u meer tijd over en nemen wij u onnodige zorg uit handen;
  • 3. Wij werken (volledig digitaal) een duidelijk banenplan uit op basis waarvan u een overzichtelijke offerte ontvangt;
  • 4. Alles gecontroleerd en akkoord bevonden? Dan ondertekent u eenvoudig via een link de digitale offerte;
  • 5. Wij bestellen uw vloer naar keuze rechtstreeks bij de fabrikant;
  • 6. De vloer wordt in nauw overleg met u geplaatst;
  • 7. Helemaal tevreden? Dan volgt oplevering en administratieve afhandeling.

Een productieve werkplek met de juiste vloer

Bij het kiezen en leggen van kantoorvloeren houdt Matrix uiteraard rekening met zaken als Het Nieuwe Werken, duurzaamheid en maatschappelijk en milieubewust ondernemen. Maar veel belangrijker voor ons is het plaatsen van projectvloeren die zorgen voor een gezonde, motiverende en inspirerende werkomgeving! Op zo’n plek werkt namelijk iedereen prettiger en productiever – en bespaart u als werkgever op langere termijn serieuze bedragen.

Ook besparen op een professionele projectvloer? Op zoek naar topkwaliteit tegen topprijzen? Neem contact op met Matrix Projectvloeren voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

We troffen hier tijdens de renovatie een zeer slechte vloer aan. Mede door de deskundige adviezen van Matrix is de dekvloer volledig gerenoveerd en is hier uiteindelijk een mooi resultaat bereikt

Vrijwillgers Centrale Utrecht

Wilt u ook een strakke vloer tegen een scherpe prijs?