Leoxx Tapijt

Tapijt van LEOXX: meer dan een goed product

Bent u bezig met de herinrichting van uw kantoor of bedrijfspand en overweegt u tapijt te laten leggen? Dan loopt u tegen keuzes en nog eens keuzes. Er zijn zoveel designs, merken en kleuren. En ook de prijzen verschillen behoorlijk. Geen idee waar te beginnen? Matrix Projectvloeren geeft u grond onder de voeten met gedegen advies. Op deze website bespreken wij een aantal vloeren van vooraanstaande merken, waaronder LEOXX tapijt. Iets voor u? Lees verder.

Vloer voor milieu- en maatschappelijk bewuste ondernemingen

Heeft u al besloten of u voor een gladde vloerafwerking gaat of juist voor tapijt? Als u kiest voor tapijt, is LEOXX tapijt zeker het overwegen waard. Sterker nog: deze vloerbedekkingen hebben een aantal grote voordelen die niet mogen ontbreken voor u een besluit neemt. Wist u bijvoorbeeld dat LEOXX hoogwaardig projecttapijt ontwikkeld met duurzame materialen? Alle tapijten zijn CO2-neutraal geproduceerd, gerecycled en/of recyclebaar. Ideaal dus als u zich als bedrijf hard maakt voor maatschappelijk en milieubewust ondernemen.

LEOXX tapijt geeft vrijheid

LEOXX geeft vrijheid. Vrijheid om uw bedrijf precies zo aan te kleden als u zelf wilt. Net even anders dan anderen. Innovatiever, mooier, speelser. Een greep uit de belangrijkste voordelen van LEOXX tapijt:

  • Lage onderhoudskosten
  • Dankzij de warmte-isolerende functie van tapijt van LEOXX bespaart u energie
  • Een goede akoestiek en geluiddempende werking
  • Creëert een omgeving waarin men zich prettig voelt
  • Goede ergonomie
  • Veilig

Het juiste LEOXX-tapijt voor de juiste prijs

De specialisten van Matrix houden zich dag in dag uit bezig met het inrichten van kantoren, zorginstellingen, hotels, bedrijfspanden en andere locaties. Hier is het leggen van LEOXX-tapijt een belangrijk onderdeel van. Bent u ook op zoek naar een topkwaliteit vloer tegen een scherpe (inkoop)prijs, gelegd door vakkundige stoffeerders? Dan is Matrix Projectvloeren een goede keuze. De medewerkers kijken mee met de vloer(en) die u op het oog heeft en naar het pand waarin het komt te liggen. Wist u bijvoorbeeld dat kleurgebruik bepalend is voor de productiviteit van medewerkers? Laat u dus goed adviseren over soort, design én kleur.

Interesse in tapijt van LEOXX? Matrix regelt het!

Heeft u de keuze voor LEOXX-tapijt gemaakt en wilt u het nu verder afhandelen? Matrix levert en plaatst projecttapijten van LEOXX met liefde. Het enige wat u hoeft te doen: contact opnemen. Bel onze projectadviseur via 010 3161030 om een afspraak te maken of vraag een offerte aan. Voor u het weet, wandelt u over uw nieuwe LEOXX-tapijt.

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?