DLW Flooring

DLW

DLW Flooring? Kom naar Matrix Projectvloeren

Denkt u na over een nieuwe projectvloer in uw bedrijfspand of kantoor? Of wellicht in uw vakantiehuisjes, horecagelegenheid, zorginstelling of andere locatie? En wilt u dat die zo lang mogelijk meegaat en een positief effect heeft op het binnenklimaat? Dan introduceert Matrix Projectvloeren de vloeren van DLW Flooring; gemaakt om op te leven. Vindt via Matrix de DLW vloer die perfect past bij uw pand.

Sterk in alle opzichten

DLW vloeren zijn sterk in alle opzichten. Zo zijn ze niet alleen gemaakt van de allerbeste materialen zoals pvc, hout, vinyl en linoleum, maar ook geheel aan te passen aan de wensen van de klant. Heeft u specifieke ideeën voor uw ruimte? Wilt u bijvoorbeeld een vloer in uw school met daarin een kleurrijke wereldkaart of overweegt u een combinatie van verschillende vloeren en ronde vormen voor een speels effect? Zeesterren in een vloer van een dierentuin? Met een kwalitatieve DLW vloer kan het allemaal.

Een gezonde, prettige sfeer

Met steeds weer nieuwe designs, prachtige patronen en innovatieve vormen, zorgt DLW Flooring er – samen met Matrix Projectvloeren – voor dat u altijd uw droomvloer kunt laten leggen. De collectie bestaat uit vloeren in alle soorten en maten. Met name op plekken waar de vloer de basis vormt voor een positief en gezond binnenklimaat, is DLW Flooring populair. Denk aan scholen, ziekenhuizen, zorgcentra, bejaardentehuizen, revalidatieklinieken en nog veel meer. Sfeervolle vloeren zorgen hier voor een gezonde, prettige sfeer. En een bijkomend voordeel: een DLW vloer is eenvoudig te reinigen en onderhoudsarm. Ideaal voor plekken waar de aandacht beter besteed kan worden.

DLW ook iets voor u?

Bent u voor uw pand op zoek naar een nieuwe vloer? En heeft u geen idee waar u moet beginnen met zoeken? Dan is het een goed idee om eens de vloeren van een aantal gerenommeerde aanbieders zoals DLW Flooring te bekijken. Zo doet u niet alleen veel inspiratie op, maar krijgt u ook zicht op de verschillende kosten en mogelijkheden.

Hulp nodig bij het kiezen van de perfecte vloer? Een DLW vloer of wellicht een ander merk dat u aanspreekt? Matrix Projectvloeren staat u graag bij met raad en daad. Neem contact met ons op voor vrijblijvend meer informatie.

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?