Forbo Vloer

Strakke Forbo vloer, strakke prijs

Op zoek naar een mooie vloer voor uw kantoor, bedrijf of instelling? Bijvoorbeeld een hygiënische vloer in een zorgcentrum, een speelse vloer in een school of een strakke vloer in de entree van uw hotel? Bekijk dan zeker eens de vloerencollectie van Forbo; een internationale en toonaangevende producent van gladde vloerbedekkingen zoals Marmoleum, PVC en Novilon. Via Matrix Projectvloeren vindt u uw strakke Forbo vloer voor een strakke prijs.

De voordelen van een Forbo-vloer

Mede dankzij de jarenlange, internationale ervaring van Forbo, zijn de zakelijke vloeren van dit merk van ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Marmoleum en Novilon zijn twee bekende merknamen van linoleumvloeren die door Forbo worden geproduceerd. Die hebben een aantal grote voordelen:

  • Toonaangevend specialist in gladde en zachte vloerafwerkingen
  • Vloeren met zeer hoge levensduur
  • Onderhoudsarm
  • Iedere Forbo vloer wordt geproduceerd met oog voor het milieu
  • Veilig
  • Eenvoudige, hygiënische reiniging
  • Eindeloze keuze in kleuren en dessins
  • Producent van het gerenommeerde Novilon en Marmoleum (linoleum)

Over Forbo

Forbo is een internationale en toonaangevende producent van vloerbedekking. Onder de naam Flooring Systems biedt Forbo een breed en aantrekkelijk aanbod van het milieuvriendelijke linoleum, hoge kwaliteit vinylvloeren, entree vloersystemen voor het reinigen en drogen van schoenen , PVC-stroken, tapijttegels, naaldvilt tapijt, en Flotex; wasbare textiele vloerbedekking.

Forbo vloer… voor wie?

Dankzij hun uitstekende technische eigenschappen en een aantrekkelijk design, is een Forbo vloer ideaal voor openbare gebouwen zoals warenhuizen, ziekenhuizen en zorginstellingen, scholen, bibliotheken, commerciële kantoren, recreatiecentra, hotels, horecagelegenheden, musea en nog veel meer.

Met een marktaandeel van meer dan 65 procent, is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Bent u ook op zoek naar een linoleumvloer voor uw pand? Of een van de andere vloersoorten die Forbo produceert? Neem contact op met Matrix om uw wensen en ideeën te bespreken. Wij staan u graag bij met advies. Zo kiest u eenvoudig een vloer die net zo mooi is als praktisch. En net zo duurzaam als stijlvol.

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?