Duurzame vloerbescherming voorkomt schade

Vindt u het zonde als uw nieuwe bedrijfs- of kantoorvloer er binnen een week afgetrapt uitziet? Wilt u lelijke krassen of slijtplekken voorkomen? Met een goede vloerbescherming beleeft u lang plezier van uw (nieuwe) tapijt of gladde vloerafwerking. Bij Matrix Projectvloeren kunt u terecht voor een breed assortiment vloerbescherming. En bijpassend advies, zodat u niet met onzin terug op kantoor komt.

Minder herrie en slijtage

De volgende werksituatie herkent u vast: het is 17.00 uur geweest, maar u wilt graag nog iets afmaken voor u thuis aan het avondeten begint. Terwijl u zich op uw werk concentreert, maken uw collega’s zich klaar om te vertrekken. Ze rollen met bureaustoelen schuiven met tafels. Niet alleen storend voor uzelf, ook voor de vloer. Met vloerbescherming van Matrix Projectvloeren is dit verleden tijd. De producten beschermen iedere vloer en dempen kantoorgeluiden tot een minimum. Daardoor bent u verzekerd van een prettige werk- of leeromgeving die jarenlang mooi blijft.

Vloerbescherming: de producten

In het assortiment van Matrix Projectvloeren vindt u voor iedere vloer en voor elke stoel, tafel of kast passende vloerbeschermers. Denk aan:

  • Vloerbescherming onder stoel- en tafelpoten. Niet de ouderwetse vilten dopjes die binnen een week loslaten, maar een modernere variant hierop, die uit twee materialen is samengesteld en blijft zitten waar u dat wilt. U bent de baas.
  • Een goede entreemat of schoonloopmat. Het merendeel van het vuil in uw kantoor komt van buiten en wordt meegenomen door de schoenen van uw medewerkers en gasten. Een entreezone met een goede vocht- en vuil opnemende entreemat, betaalt zichzelf dubbel en dwars terug. Er is een grote variëteit aan soorten en kleuren verkrijgbaar waardoor er altijd een entreemat is die past bij uw bedrijfssituatie.
  • Tenslotte is het ook mogelijk om vloerbescherming op maat aan te vragen bij Matrix. Heeft u een specifieke plek in uw kantoor die sneller slijt of die u wilt beschermen? De vakkundige adviseurs van Matrix bekijken de situatie ter plekke en hebben altijd een oplossing, wat het probleem ook is.

Bespaar op kosten

Ouderwetse vilten doppen verschuiven en slijten, of de lijm laat los. U moet ze regelmatig vervangen en als u slijtage ontdekt, is het vaak te laat: uw kostbare vloer is al beschadigd. Zonde! De vloerbeschermers van Matrix Projectvloeren zijn duurzaam. U schuift ze in of bevestigt ze onder stoel- en tafelpoten, waardoor het materiaal goed vastzit. U heeft er geen omkijken naar en dat maakt de aanschaf meer dan waard.

Wist u trouwens dat u bij Matrix ook terecht kunt voor vloeronderhoud ? Daarmee geniet u jaren langer van uw vloer en haalt u alles uit uw investering wat erin zit.

Uw kostbare nieuwe projectvloer beschermen tegen krassen? Onnodige slijtage voorkomen? Bij Matrix Projectvloeren vindt u een uitgebreide collectie vloerbeschermers, die ook nog eens vriendelijk zijn voor uw portemonnee. Neem contact op voor meer informatie.

advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?