Milliken

Milliken: uniek tapijt voor unieke bedrijven

Dat de ene tapijtvloer de andere niet is, bewijst de wereldwijd vertegenwoordigde fabrikant Milliken keer op keer. Voor iedere werkvloer ontwerpt en levert dit bedrijf prachtige, unieke en originele vloeren. Geen bedrijf is hetzelfde, dus waarom een vloer dan wel? Bij Matrix Projectvloeren kunt u terecht voor de mooiste Milliken tapijtvloeren ter wereld. (Letterlijk). Lees en bekijk wat mogelijk is voor uw bedrijf.

Over Milliken

De van oosprong Amerikaanse vloerenleverancier Milliken heeft vandaag de dag duizenden fabrieken, kantoren en medewerkers over bijna de hele wereld. Ook in Europa. Milliken tapijt is niet alleen duurzaam, het is ook écht heel erg mooi. En anders dat andere tapijtvloeren. Milliken staat bijvoorbeeld bekend om prachtige designs en structuren.  Ze gebruiken geheel eigen technieken om vloeren te ontwerpen die creatief en inspirerend zijn; perfect voor de moderne werkvloer.

Toepassingen Milliken tapijt

Milliken tapijt is stevig en duurzaam. Doordat het een stootje kan hebben, kunnen deze projectvloeren prima worden toegepast in drukke en openbare plekken. Denk aan wachtruimtes of winkels. Ook in veel kantoorgebouwen, horecagelegenheden en andere recreatieruimtes is Milliken tapijt terug te vinden. Eigenlijk overal waar mensen op zoek zijn naar een bijzondere tapijtvloer die elders niet te vinden is. Milliken vloerbedekking is niet bij iedereen bekend, maar wordt gebruikt voor de meest prestigieuze projecten die er zijn. Maar ook voor uw bedrijf is zo’n originele vloer mogelijk.

Wat maakt Milliken zo speciaal?

Bij alles wat uit de handen van producent Milliken rolt, wordt goed nagedacht over een aantal belangrijke, achterliggende zaken. Duurzaamheid en milieubewustzijn bijvoorbeeld, de vraag vanuit de markt en vooral het ontwerpen van iets unieks. Niet zo vreemd dat de vraag naar dit merk steeds meer toeneemt.
Bent u voor uw onderneming ook op zoek naar een tapijtvloer die u niet snel ergens anders tegenkomt? Bijvoorbeeld een prachtige Oriëntaalse print, een kiezeldesign of een korrelige textuur? Het is allemaal mogelijk met Milliken tapijt.

Op zoek naar een tapijtvloer van dit bijzondere merk? Bij Matrix Projectvloeren hebben we jarenlange ervaring met Milliken vloeren. Wij kunnen het complete assortiment voor u vinden, leggen en onderhouden. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?