Rubber vloerbedekking is veilig en onverwoestbaar

Krijgen de vloeren in uw bedrijfspand heel wat te verduren op een gemiddelde werkdag? Komt de vloer bijvoorbeeld dagelijks in aanraking met chemische stoffen of oliën? En gaan er regelmatig vorkheftrucks over uw magazijnvloer? Dan is rubber vloerbedekking precies wat u zoekt. Een rubberen vloer is praktisch onverwoestbaar en voldoet aan de hoogste milieu- en veiligheidseisen. Daarom vindt u het materiaal veel in trappenhuizen en andere ruimtes van ziekenhuizen, scholen of kinderdagverblijven. Ook iets voor uw onderneming?

Is een onverwoestbare rubber vloerbedekking precies wat u zoekt? Neem nu contact met ons op!

Rubber vloerbedekking van Nora

Onverwoestbaar betekent niet onooglijk. Integendeel, een rubber vloer biedt eindeloos veel speelruimte bij de inrichting van uw pand. Een rubberen vloer is beschikbaar in alle kleuren van de regenboog en in tal van designs. U kunt zelfs uw logo in uw rubberen vloerbedekking laten verwerken. En wist u al dat Matrix Projectvloeren dealer is van rubber vloerbedekking van Nora®? Nora is wereldwijd de meest gerenommeerde fabrikant van elastische vloeren. Een ding is zeker: met een Nora rubberen vloerbedekking bent u verzekerd van een duurzame vloer.

Een rubberen vloer? Dit zijn de voordelen

Welke functie uw pand ook heeft, een rubber vloer is dankzij zijn veelzijdige karakter altijd een slimme keus. Of u nou een fabriekshal heeft of een kinderdagverblijf. Een rubberen vloer is verkrijgbaar met karakteristieke ronde nop of met hamerslag-, reliëf en driedimensionale carvingstructuur. U koopt een rubberen vloer op rol (circa 122 cm breed) of in tegels.

Een rubberen vloerbedekking gaat decennia lang mee, waardoor de investering zich dubbel en dwars terugverdient. En als u denkt dat de lange levensduur van de rubberen vloer het enige voordeel is zit u ernaast. Er zijn meer voordelen. Zo is een rubberen vloerbedekking:

 • Extreem slijtvast en bestand tegen zware belasting
 • Vuilafstotend en eenvoudig in onderhoud
 • Bestand tegen veel chemische stoffen en oliën
 • Geluidsabsorberend
 • Antislip en warm aan de voeten
 • Veilig voor kinderen
 • Vrij van weekmakers en andere schadelijke stoffen
 • Brandvertragend

Ga voor comfort, ga voor een rubberen vloerbedekking

Wilt u zeker zijn van comfort in uw bedrijfspand? Dan zit u goed met een rubberen vloerbedekking. Een rubber vloer scoort namelijk erg goed als het om comfort gaat. Dat komt door de volgende eigenschappen:

 • Een rubberen vloer dempt trillingen
 • Een rubber vloer dempt geluiden
 • Een rubberen vloerbedekking heeft een aangenaam loopcomfort doordat rubber elastisch en veerkrachtig is. Schokken worden dus opgevangen.

Een milieuvriendelijke keuze maken? Ga voor rubber vloerbedekking

Inmiddels is een milieuvriendelijke keuze een van de belangrijkste aspecten binnen een bedrijf. Alles moet milieuvriendelijk en duurzaam zijn. Zo ook uw vloer. En dat is een rubberen vloer zeker. Zoals u waarschijnlijk weet is rubber recyclebaar. Dit maakt de keuze voor een rubber vloerbedekking dan ook een milieuvriendelijke keuze. Ook wordt er bij de productie van rubberen vloeren gebruik gemaakt van zowel natuurlijk als van synthetisch rubber. En juist synthetisch rubber zorgt voor een stabielere vloer die lang mee gaat.

Zo onderhoud u uw rubberen vloerbedekking

Een onderhoudsarme vloer is een echte must have voor elk bedrijfspand. Een bedrijfsvloer heeft nou eenmaal veel te verduren. Vervelende vlekken en beschadigingen kunt u niet tegengaan. Tenzij u natuurlijk al uw werknemers en klanten op blote voeten door het pand laat paraderen. Ook geen goed idee, toch? Een rubberen vloer in uw bedrijfspand is een beter idee. Een rubberen vloerbedekking is namelijk onderhoudsarm. Wat dat inhoud? Dat het vuil afstoot en dat u geen dure onderhoudsproducten hoeft te gebruiken om uw bedrijfsvloer mooi te houden. Met een stofzuiger, een sopje en een natte dweil bent u er al.

Een rubberen vloerbedekking is een veilige keuze

Vanwege een gezonde en veilige werkomgeving, is de keuze voor een rubberen vloerbedekking ook zeer verstandig. Uitglijden is verleden tijd met een rubber vloer. Zeker wanneer u kiest voor een rubberen vloer met reliëf. Uw rubberen vloerbedekking is dan zelfs anti-slip als er water of vetvlekken zijn gemorst. Ja, rubber is nou eenmaal heel veilig. En over de gezondheidseffecten van rubber hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Rubber heeft geen nadelige effecten op de gezondheid. Brandgevoelig is een rubberen vloerbedekking overigens ook niet.

Speciale technische eigenschappen

Het ene rubber is het andere niet. Nora® rubber vloerbedekking die u door Matrix Projectvloeren laat leggen, kent de volgende specificaties:

 • ED (begrensd elektrisch geleidend)
 • EC (elektrisch geleidend)
 • Bestand tegen snijden
 • Brandwerend
 • Geen gevaar voor giftige stoffen bij brand (DIN 53 436)
 • Bestand tegen de meeste oliën en vetten

Ik wil meer informatie over een rubber vloerbedekking van Matrix

Op zoek naar rubber vloerbedekking die extreem slijtvast en brandwerend is? Of een kleurrijke vloer waarnaar u geen omkijken heeft? Matrix Projectvloeren is dealer van de meest toonaangevende fabrikant van rubber projectvloerbedekking: Nora. Heeft u interesse in een rubberen vloer voor uw kantoor of bedrijf? Wilt u deskundig advies over rubber als vloerbedekking? Neem dan gerust – vrijblijvend – contact op met Matrix projectvloeren voor meer informatie.

 

Op basis van 61 beoordelingen behaalt Matrix Projectvloeren met de dienst: Rubberen vloerbedekking een score van 9 van de 10.
advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Is een onverwoestbare vloer precies wat u zoekt?