Kantoorvloeren die het verschil maken

Van comfortabel tapijt tot natuurlijk linoleum: met een nieuwe kantoorvloer legt u de basis voor een succesvol bedrijf. De stijlvolle én slijtvaste bedrijfs- en kantoorvloeren van Matrix Projectvloeren sieren sinds jaar en dag bedrijfsruimtes, kantoortuinen en flexibele werkplekken door het hele land. Kwaliteit waarvoor u nooit teveel betaalt. En ook nog eens gelegd door stoffeerders die vloeren strakker leggen dan wie ook. Binnenkort ook bij u?

Een productieve werkplek creëren met een mooie kantoorvloer? Neem nu contact op!

Verschillende typen kantoorvloeren

Elk bedrijf en iedere organisatie is uniek. En zo hoort dat ook met vloeren. Bij Matrix Projectvloeren kunnen bedrijven onder andere terecht voor:

Projecttapijten zijn stijlvol en comfortabel. Bepaalde merken dragen zelfs bij aan een gezondere werkomgeving, omdat ze fijnstof opnemen. De huidige generatie PVC vloeren is nauwelijks te onderscheiden van natuurlijke materialen als eikenhout of leisteen. En ons Wetroom Concept is uitermate geschikt voor keukens en badkamers.
Krijgt uw pand heel wat te verduren? Rubber vloerbedekking van Nora® voldoet aan de hoogste milieu- en veiligheidseisen en is praktisch onverwoestbaar. Wilt u graag een natuurproduct? Linoleum vloeren van o.m. Forbo en DLW bestaan uit houtmeel, hars en jute, deels gerecycled. Kortom: de perfecte kantoorvloeren zijn voor ieder bedrijf en ieder budget te vinden.

De topmerken

Bij Matrix Projectvloeren vindt u projectvloeren van gerenommeerde merken zoals:

Vraag om advies aan onze experts

De keuze in merken, materialen, ontwerp en design is zo groot, dat we ons bij Matrix Projectvloeren goed kunnen voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. De vloerspecialisten van Matrix Projectvloeren stappen dagelijks bij veel verschillende bedrijven over de drempel en hebben een scherp oog voor de functie van uw pand; aan een winkelvloer kleven nu eenmaal andere eisen dan aan die van een school of horecagelegenheid.

Onderhouden en beschermen

Hebben de stoffeerders uw nieuwe vloer gelegd? Dan wilt u hem natuurlijk wel mooi houden, zonder ontsierende krassen of strepen. Lees op deze website de tips over vloerbescherming of kies voor gemak met Matrix Projectonderhoud.Op deze manier houdt u de gelegde kantoorvloeren in een goede staat. Onze experts verstaan hun vak. Zo kunt u zich richten op dat van u.

Comfort en klasse – kantoorvloeren

Kantoorvloeren van gerenommeerde merken die decennia lang meegaan? Het liefst net zo lang als uw portemonnee? Ondanks scherpe tarieven hoeft u bij Matrix nooit in te boeten aan comfort en klasse. Neem contact op voor de mogelijkheden in uw bedrijf of kantoor.

advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Een productieve werkplek creëren met een mooie kantoorvloer?