IMGL1120

Projecttapijt maakt interieur slijtvast én stijlvol

Moet de vloer van uw kantoor, school of winkelpand tegen een stootje kunnen? Tegen rollende bureaustoelen bijvoorbeeld? Of de talloze schoenen van bezoekers? Met projecttapijt van Matrix Projectvloeren bent u verzekerd van een sterke én stijlvolle vloer. Een vloer die in veel gevallen ook nog eens zorgt voor een gezondere en comfortabele werkomgeving.

Voordelen van projecttapijt in een kantoor

Kantoortapijt of kantoortapijttegels worden soms gezien als “goedkope vloer”, maar het tegendeel is waar. Kantoortapijt geeft ieder pand een warme, stijlvolle uitstraling. En er zijn meer voordelen:

  • Kantoortapijt is geluiddempend
  • Kantoortapijt is warm en comfortabel
  • Minder kans op uitglijden, omdat tapijt stroever is dan gladde vloeren
  • Gezonder binnenklimaat met bepaalde kantoortapijten die fijnstof vasthouden, bijvoorbeeld van Desso of Modulyss
  • Te leggen als effen vloer, maar ook in patronen. Of accentueer bijvoorbeeld zithoekjes eens met een andere kleur

Al met al draagt projecttapijt bij aan een prettige en gunstige leefomgeving. En dat merkt u: medewerkers, maar ook studenten en schoolkinderen voelen zich goed en presteren daardoor beter.

De keuze is reuze

Project- of kantoortapijt is zeer sterk en slijtvast. Het is verkrijgbaar op rol (4 meter breed) of in tapijttegels en beschikbaar in varianten als lussentapijt, geschoren pool of naaldvilt. Ook heeft u de keuze uit verrassende kleurcombinaties.
Het materiaal is zeer geliefd. De ervaren stoffeerders van Matrix leggen het dagelijks in kantoor- en winkelpanden, scholen, zorginstellingen en hotels door het hele land.

Vrijblijvend advies nodig over projecttapijten?

Tapijtmerken hebben elk een eigen uitstraling. De adviseurs van Matrix komen bij veel verschillende organisaties over de vloer en zij onderzoeken graag samen met u welk merk en design het beste bij uw dienstverlening en pand past. Uiteraard hebben zij daarbij scherp oog voor de functie van uw pand en de vloer die daarbij past. Wat u ook besluit: bij Matrix Projectvloeren bent u verzekerd van een kwaliteitsvloer tegen een scherpe prijs.

Projecttapijt bestellen?

Uw pand smaakvol stofferen én tegelijk een beter binnenklimaat realiseren? Een goede vloer kopen, maar niet meer geld uitgeven dan noodzakelijk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Matrix Projectvloeren of neem contact op voor meer info.

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Uw pand ook zo smaakvol laten stofferen?

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.