Projecttapijt maakt interieur slijtvast én stijlvol

Moet de vloer van uw kantoor, school of winkelpand tegen een stootje kunnen? Tegen rollende bureaustoelen bijvoorbeeld? Of de talloze schoenen van bezoekers? Met projecttapijt van Matrix Projectvloeren bent u verzekerd van een sterke én stijlvolle vloer. Een vloer die in veel gevallen ook nog eens zorgt voor een gezondere en comfortabele werkomgeving.

Voordelen van projecttapijt in een kantoor

Kantoortapijt of kantoortapijttegels worden soms gezien als “goedkope vloer”, maar het tegendeel is waar. Kantoortapijt geeft ieder pand een warme, stijlvolle uitstraling. En er zijn meer voordelen:

  • Kantoortapijt is geluiddempend en goed voor de akoestiek
  • Kantoortapijt is warm en comfortabel
  • Kantoortapijt heeft een isolerende werking
  • Minder kans op uitglijden, omdat tapijt stroever is dan gladde vloeren
  • Gezonder binnenklimaat met bepaalde kantoortapijten die fijnstof vasthouden, bijvoorbeeld van Interface of Modulyss

Al met al draagt projecttapijt bij aan een prettige en gunstige leef- en werkomgeving. En dat merkt u: medewerkers, maar ook studenten en schoolkinderen voelen zich goed en presteren daardoor beter.

Slijtvast

Projecttapijt moet aan andere eisen voldoen dan tapijt dat u in uw woning legt. Slijtvastheid is een belangrijk aandachtspunt. De slijtvastheid wordt bepaald door het gewicht van de pool, uitgedrukt in het aantal garens per vierkante meter. De tapijten waar wij mee werken hebben een hoge slijtvastheid. We adviseren u graag welk type tapijt het beste past op uw locatie.

Ga los met kleur

Tapijt is er in vele kleuren. Een effe tapijt in kantoor of school hoeft allang niet meer. Laat uw huiskleuren of logo terug komen in het projecttapijt voor een herkenbare uitstraling. Creëer aparte hoekjes in het interieur door met kleur te spelen, bijvoorbeeld rond de koffiecorner, een zithoekje of bij de ontvangst balie. Ook kunt u kiezen voor projecttapijt met een patroon, Leoxx onderscheidt zich met fijne en kleurrijke patronen. Of onze ervaren tapijtleggers leggen zelf een patroon doormiddel van projecttegels bijv. van Modulyss aansluitendl bij uw interieurplan, helemaal op maat gemaakt. Dus of het nu om een ingetogen vergaderruimte gaat of een modern kantoor, bij ons vindt u voor elke ruimte passend tapijt.

Uitgebreide collectie

We hebben een zeer uitgebreide projecttapijten collectie met gerenommeerde merken. De meeste merken hebben een basis collectie en komen daarnaast met een actuele collectie. Zo heeft Desso een prachtige collectie op de markt gebracht, met het stedelijke landschap als inspiratiebron. Projecttapijt is verkrijgbaar op rol (4 meter breed) of in tapijttegels en beschikbaar in varianten als lussentapijt, geschoren pool of naaldvilt. Ook heeft u de keuze uit verrassende kleurcombinaties.
De ervaren stoffeerders van Matrix leggen dagelijks in kantoor- en winkelpanden, scholen, zorginstellingen en hotels door het hele land projecttapijten.

Milieuvriendelijk en duurzaam

De merken waar wij mee werken hebben milieuvriendelijkheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ze nemen hun verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaam ondernemerschap. De tapijtindustrie is niet de schoonste, maar gelukkig is er veel winst te behalen. Zo wordt er hard gewerkt om de footprint omlaag te brengen door energiebesparende maatregelen te nemen en minder water te gebruiken. Restafval wordt waar mogelijk gerecycled. Nylontapijt leent zich goed voor recycling en van het restafval van wollen tapijten wordt isolatiemateriaal gemaakt om huizen te isoleren. Interface gaat nog een stap verder en werkt aan een projecttegel die koolstof kan opnemen en zo de lucht zuivert. Het is goed om te zien dat de Nederlandse tapijtindustrie het belang van een schonere wereld in ziet en zich zo hard inzet voor schone, milieuvriendelijke en duurzame producten.

Vrijblijvend advies nodig?

Tapijtmerken hebben elk een eigen uitstraling. De adviseurs van Matrix komen bij veel verschillende organisaties over de vloer en zij onderzoeken graag samen met u welk merk en design het beste bij uw dienstverlening en pand past. Uiteraard hebben zij daarbij scherp oog voor de functie van uw pand en de vloer die daarbij past. Wat u ook besluit: bij Matrix Projectvloeren bent u verzekerd van een kwaliteitsvloer tegen een scherpe prijs.

Projecttapijt bestellen?

Uw pand smaakvol stofferen en tegelijk een beter binnenklimaat realiseren? Een goede vloer kopen, maar niet meer geld uitgeven dan noodzakelijk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Matrix Projectvloeren of neem contact op voor meer info over projecttapijt.

advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Uw pand ook zo smaakvol laten stofferen?