Interface Tapijt

Interface tapijt is meer dan design

Uw kantoor, bedrijfspand, hotel of zorginstelling in een nieuw jasje steken? Leg dan eerst de basis met een mooie vloer. Met tapijt bijvoorbeeld; een vloer die iedere ruimte sfeer geeft. Houd bij het kiezen van tapijt echter niet alleen rekening met het uiterlijk, maar kijk ook zeker naar de functionele voordelen. Een tip van Matrix Projectvloeren: met Interface tapijt zit u altijd goed.

Interface: milieuvriendelijk en duurzaam

Een van de merken waarmee Matrix Projectvloeren graag werkt, is Interface. Interface maakt tapijt, maar verkoopt design. De fabrikant vindt het belangrijk dat hun vloeren niet alleen goed zijn voor de mens, maar ook voor het milieu. Het is niet voor niets dat hun ontwerpen geïnspireerd zijn door de natuur en dat alle producten betrekking hebben op milieu en duurzaamheid.

Voordelen van tapijt van Interface

Het tapijt van Interface is niet alleen prachtig, het kent ook andere voordelen. Het is van groot belang dat medewerkers zich in een fijne omgeving bevinden en daar speelt tapijt een belangrijke rol in. De grootste voordelen van Interface-tapijt:

  • Dat Interface tapijt goed ontworpen is, is ook te horen. Met dit tapijt heeft u geen geluidsoverlast
  • Het comfort in uw kantoor of bedrijfspand wordt verhoogd
  • Het tapijt is zeer makkelijk te onderhouden
  • Sommige varianten van het tapijt kunnen zonder lijm gelegd worden
  • Interface-tapijt is vuilafstotend

Een inspirerende en productieve werkomgeving

Matrix’ team van toegewijde specialisten is iedere dag opnieuw bezig met het inrichten van onder andere kantoren, bedrijfspanden, hotels en zorginstellingen. Wij zien het als onze taak een inrichting af te leveren die inspirerend en motiverend is voor de medewerkers. Wij doen dit binnen het gestelde budget en binnen de doorlooptijd en leveren topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Interface-tapijt laten leggen via Matrix Projectvloeren

Heeft het tapijt van Interface uw interesse gewekt, maar vindt u het wat lastig kiezen tussen al die collecties? Of wilt u graag dat alle zorgen u uit handen worden genomen? Neem dan contact op met Matrix Projectvloeren of vraag meteen een offerte aan. Wij helpen u graag bij uw keuzes en het leggen van het juiste tapijt.

Bekijk hier een selectie van veel toegepaste Interface tapijten

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?