Tarkett Vloer

Tarkett: de ideale vloer voor intensief gebruik

Heeft u een kantoor, zorginstelling, hotel of ander bedrijfspand? En is de ruimte hard aan een nieuwe vloer toe? Dan is een Tarkett vloer wellicht iets voor u. De PVC- en vinylvloeren van dit merk kunnen prima tegen een stootje. En dankzij een solide slijtlaag hebben ze een zeer goede weerstand en bieden heerlijk comfort. Via Matrix Projectvloeren betaalt u nooit teveel voor uw droomvloer van Tarkett.

Vloeren van Tarkett

Tarkett; een bedrijf dat wereldwijd aan de top van de vloerenindustrie staat. Het bedrijf levert vloeroplossingen en speelt in op specifieke behoeften van ondernemers. Iedere vloeroplossing is uniek en verbetert het comfort op iedere werkplek. Tapiflex, één van die vloeroplossingen van Tarkett, is een duurzame, gemakkelijk te leggen vloer die zeer goed te onderhouden en te reinigen is.

De voordelen van Tarkett

De vloeren van Tarkett worden voornamelijk gebruikt in het onderwijs, gezondheidszorg, ouderenzorg, detailhandel en recreatie. Niet alleen omdat ze verkrijgbaar zijn de in meeste patronen, kleuren en varianten, maar ook omdat ze zeer goed bestand zijn tegen indrukkingen, scheuren en meer van zulke beschadigingen. De grootste voordelen van Tarkett op een rij:

  • Een zeer ruime keus uit kleuren en dessins;
  • Een schuimrubberen rug vermindert contactgeluid en verzacht elke stap;
  • De vloeren van Tarkett zijn zeer goed bestand tegen indrukkingen, slijtplekken en scheuren;
  • Krassen en slijtage maken geen schijn van kans bij de vloeren van Tarkett;
  • Met een vloer van Tarkett heeft u geen last van vervuiling en vlekken.
  • Hygiënisch en eenvoudig te reinigen

Een vloer die perfect past bij uw ruimte

De vloeren van Tarkett zijn zeer goed bestand tegen intensief gebruik. Met de keuze uit honderden patronen en kleuren, kunnen wij ons voorstellen dat u als ondernemer graag advies wilt over de juiste vloer voor uw interieur. De specialisten van Matrix helpen u graag kiezen en het proces doorlopen. Zo bent u zeker van een inrichting die bij u en uw ruimte past en die motiverend is, binnen de gestelde tijd en binnen uw budget. Wij hanteren een scherpe prijs voor topkwaliteit.

Tarkett vloer? Neem contact op met Matrix

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van een Tarkett vloer voor uw kantoor of bedrijfspand? Neem contact op met Matrix Projectvloeren voor persoonlijk advies of vraag direct een offerte aan.

Bekijk hier een selectie van veel toegepaste Tarkett vloeren

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?