IMGL1065

Linoleum vloeren garanderen milieuvriendelijk natuurproduct

Uw pand stofferen met een vloer die het milieu niet onnodig belast? Overweeg dan eens linoleum vloeren. Linoleum – ook wel bekend als marmoleum – bestaat uit natuurlijke en gerecyclede materialen als houtmeel, hars en jute. Dit bijzondere product is slijtvast en antibacterieel. Een linoleum vloer kopen draagt bij aan een beter milieu én een gezonde werkomgeving. Iets voor uw bedrijf? Vindt de antwoorden op al uw vragen via Matrix Projectvloeren.

Voordelen van linoleum vloeren

Stijlvol en een veilige keuze als u milieubewust wilt ondernemen. Maar er zijn meer redenen om een linoleum vloer te kopen. Een aantal voordelen op een rij:

  • Stijlvolle vloer
  • Milieuvriendelijk door natuurlijk (>90%) en gerecycled materiaal
  • Antibacterieel en stofafstotend
  • Lange levensduur: kleur- en slijtvast
  • Vuilafstotend en eenvoudig in onderhoud
  • Veilig, want moeilijk ontvlambaar

En zo zijn er nog veel meer. Bij het kiezen van een geschikte kantoor- of bedrijfsvloer is het belangrijk dat u eerst zelf op een rijtje zet wat uw belangrijkste wensen zijn. Op dat moment weet u of linoleum daarbij past.

Linoleum verbetert binnenklimaat

Linoleum vloeren zijn geluiddempend, antistatisch en bouwen geen elektrostatische lading op. U voorkomt met linoleum dat elektrische lading via de vloer geleidt. Ideaal voor ruimtes met computers of andere gevoelige apparaten. Bovendien is het hygiënische materiaal is vuilafstotend en trekt het geen stof aan. Gunstig voor mensen met astma en andere ademhalingsproblemen. Stoffeerders van Matrix Projectvloeren leggen linoleum vloeren daarom al sinds jaar en dag in scholen, sportcomplexen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Veelzijdige designs van linoleum vloeren

Een linoleum vloer past perfect bij een strakke, industriële inrichting, zoals u die tegenwoordig veel ziet in lofts en moderne kantoortuinen. Deze vloeren zijn daarom nog steeds favoriet bij veel vooraanstaande architecten. Populaire dessins zijn de betonlook en het vertrouwde marmer. Maar de nieuwste collecties van gerenommeerde leveranciers, bieden ook verrassende ontwerpen met grafische patronen en levendige kleuren.

In een tijd waarin milieubewust en maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker wordt, neemt ook de populariteit van duurzame vloeren toe. Herkenbaar? Wilt u ook zo’n mooie en milieuvriendelijke linoleum vloer laten leggen? Neem dan contact op met de adviseurs van Matrix Projectvloeren voor inspirerend advies en vraag gelijk een scherp geprijsde offerte aan.

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Is het tijdloze en populaire linoleum uw ideale vloer?