matrix vloeronderhoud

Goed vloeronderhoud verlengt levensduur enorm

Uw nieuwe vloerbedekking is gelegd. Een prachtige PVC-vloer. Stralend schoon tapijt. Maar dan stappen de eerste bemodderde voeten over de drempel. Inwendig kreunend vraagt u zich af hoe lang uw investering zo mooi blijft als op dag één. Als het aan Matrix Projectvloeren ligt: lang. Met de tips op deze website wordt uw vloeronderhoud kinderspel. Kiest u liever voor gemak? Laat Matrix Projectvloeren dan uw kantoor- of bedrijfsvloer onderhouden. Succes verzekerd!

Beschermende laag

Priemende naaldhakken, krassende bureaustoelen en gemorste drankjes. Uw nieuwe vloerbedekking krijgt heel wat te verduren. Preventief vloeronderhoud is daarom geen overbodige luxe. Om u gerust te stellen: de linoleum vloeren en rubber vloerbedekking van Matrix Projectvloeren zijn voorzien van een coating, die beschermt tegen vuil en krassen. En de projecttapijten zijn gemaakt van hoogwaardig garen dat vuil afstoot en eenvoudig schoon te houden is.

Schoonloopmat

Wist u dat 80% van al het vuil op bedrijfsvloeren van buiten komt? Voorzie uw entree daarom van een goede schoonloopmat, die zowel vocht als vuil opneemt. Deze investering betaalt zich dubbel en dwars terug – voorkomen is tenslotte beter dan genezen. Matrix Projectvloeren heeft diverse matten in het assortiment, bijvoorbeeld van merken als Coral en Zeno Protect. Variërend in grootte, ontwerp en kleur, waardoor u er zeker één vindt die in uw bedrijfsinterieur past.

Kies voor gemak met Matrix Vloeronderhoud

Uw vloer blijft lang mooi en representatief als u een onderhoudsplan opstelt. Zo krijgt uw tapijt of elastische vloerbedekking regelmatig de verzorging die het nodig heeft. Bovendien bent u er zeker van dat uw medewerkers in een schone omgeving werken. En een schone omgeving is een prettige en productieve omgeving, dat zullen uw mensen beamen.

Uw vloer laten onderhouden door specialisten om er zo lang mogelijk van te genieten? Meld u dan aan voor het Matrix Vloeronderhoudprogramma. Speciaal opgeleide experts stellen in overleg met u een preventief onderhoudsplan op dat perfect aansluit bij uw situatie en de eisen van uw bestaande of nieuwe vloerbedekking. Zij voeren dit uit wanneer het u uitkomt, overdag of ’s avonds.

Optimaal profiteren van uw fraaie nieuwe tapijt of elastische vloeren? De specialisten van Matrix verzorgen uw nieuwe of bestaande vloerbedekking zorgvuldig. Meld u aan bij Matrix Vloeronderhoud voor preventief onderhoud op maat.

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Wilt u schade aan uw mooie vloer voorkomen?