Shaw Tapijt

IMGL1100

Shaw tapijt en vinyl

Hoewel Shaw ook vinylvloeren produceert, staat het vooral bekend om de stijlvolle, unieke tapijtvloeren. Met de vele prachtige designs en hoogwaardige tapijten, zijn deze vloeren erg populair in bijvoorbeeld de hotelbranche. Maar ook andere bedrijven die op zoek zijn naar mooi tapijt, kiezen graag voor Shaw tapijt. Lees alles over Shaw Contact Group via Matrix Projectvloeren.

Shaw tapijt

Bent u op zoek naar een stijlvol tapijt of unieke tapijttegels? Dan vindt u in de uitgebreide collectie van Shaw Contact Group ongetwijfeld iets van uw gading. Bijvoorbeeld een kantoortapijt met een subtiele lijnenstructuur of juist een contrasterende, vintage ruitpatroon. Shaw tapijt vindt u in een wijde range aan natuurlijke kleuren. Van dennengroen of vanillegeel tot bosbessenblauw of koperrood. Stuk voor stuk subtiele, stijlvolle en rustige kleuren.

Over Shaw Contact Group

Design is het antwoord. Dat is het motto van ’s werelds grootste tapijtfabrikant Shaw. Het bedrijf is ervan overtuigd dat design is vervlochten met alles wat we als mensen doen. Wonen, werken, leven… En dus ook met de plek waar we dit doen. Met een mooie tapijtvloer legt u letterlijk en figuurlijk de basis voor een prettige omgeving. En daaraan draagt Shaw graag een steentje bij met een uitgebreid scala aan commerciële vloeroplossingen. De vloerencollectie omvat tapijttegels, kamerbreed tapijt en vinyl vloerbedekking.

Shaw: voor ieder idee een oplossing

Geen idee is te gek voor de vloeren van Shaw. De producent voert verschillende collecties vloeren, speciaal voor zakelijk gebruik. Denk aan kantoren, recepties, bedrijfsruimtes, vergaderzalen en nog veel meer. Deze vloeren zijn leverbaar in alle kleuren en patronen die u maar kunt verzinnen, waardoor het mogelijk is een tapijtvloer geheel naar uw eigen wensen te ontwerpen en leggen. Wilt u uw logo verwerken in de vloer? Verschillende patronen combineren of uw huisstijl laten terugkomen? Met een Shaw vloer kan het allemaal.

Benieuwd of een Shaw tapijt ook iets voor u is? Of wilt u graag advies op maat voor een nieuwe vloer op uw locatie? Neem kosteloos en vrijblijvend contact op met Matrix Projectvloeren en kom alles te weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?