IMGL1724-bewerkt-950x500_c

Zonwering binnen? Matrix biedt mogelijkheden voor ieder bedrijf

Vrijwel ieder mens is dol op de zon. Uw werknemers vormen daarop geen uitzondering. Maar felle zonnestralen zijn niet altijd even handig. Computerschermen aan raamzijdes zijn hierdoor bijvoorbeeld niet goed leesbaar. En naarmate de temperatuur in een kantoor of bedrijfsruimte oploopt, daalt de productiviteit gestaag. Daarom is goede zonwering binnen van groot belang. Matrix projectvloeren – en zonwering biedt oplossingen op maat voor ieder bedrijf.

De mogelijkheden voor binnenzonwering

Net als bedrijfsvloeren en projectvloeren, bestaat ook zonwering in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Als full-service stofferingsbedrijf is Matrix gespecialiseerd in het aanleggen van binnenzonwering. Dit is raambekleding die gelijktijdig als zonwering dient. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Shutters
  • Gordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Lamellen

Door deze uitgebreide reeks aan mogelijkheden, is voor ieder bedrijf of kantoor de perfecte zonwering binnen te vinden.

Zonwering binnen: praktisch en stijlvol

Door te kiezen voor zonwering binnen, houdt u niet alleen de temperatuur aangenaam, maar voorziet u de raampartijen in uw kantoor- of bedrijfsruimte ook direct van een stijlvolle aankleding. Met een mooie stoffering maakt u de ruimte af en creëert u de sfeer die u belangrijk vindt. Strak en zakelijk misschien. Of juist gezellig of natuurlijk: precies wat bij uw ruimte en gewenste uitstraling past.

Ook zonwering op kantoor?

Bent u nog op zoek naar zonwering op kantoor? Zonwering binnen die perfect past bij uw ruimte en het liefst ook bij de rest van het kantoor, zoals de vloer, kleuren en het meubulair? Schakel dan stofferingsbedrijf Matrix in. Dankzij onze jarenlange ervaring met het inrichten en stofferen van bedrijfsruimtes, kunnen wij u gericht adviseren over zonwering die voor u de beste keuze is. Bij Matrix vindt u effectieve zonwering tegen zonnige tarieven.

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?