Zonwering binnen? Matrix biedt mogelijkheden voor ieder bedrijf

Vrijwel ieder mens is dol op de zon. Uw werknemers vormen daarop geen uitzondering. Maar felle zonnestralen zijn niet altijd even handig. Computerschermen aan raamzijdes zijn hierdoor bijvoorbeeld niet goed leesbaar. En naarmate de temperatuur in een kantoor of bedrijfsruimte oploopt, daalt de productiviteit gestaag. Daarom is goede zonwering binnen van groot belang. Matrix projectvloeren – en zonwering biedt oplossingen op maat voor elk bedrijf.

De mogelijkheden voor zonwering binnen

Net als bedrijfsvloeren en projectvloeren, bestaat ook zonwering in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Als full-service stofferingsbedrijf is Matrix gespecialiseerd in het aanleggen van binnen zonwering. Dit is raambekleding die gelijktijdig als zonwering dient. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Shutters
  • Gordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Lamellen

Door de vele mogelijkheden die Matrix biedt, is voor elk bedrijf of kantoor de perfecte zonwering binnen te vinden.

De voordelen van zonwering op kantoor

Er zijn meerdere redenen waarom zonwering binnen belangrijk is. Vooral op kantoor is goede binnen zonwering belangrijk. Met de juiste zonwering ontstaat er namelijk een optimaal leef- en werkklimaat. Want in de zomer kan de temperatuur op kantoor hoog oplopen door teveel zonlicht. En in een te warm kantoor kunnen werknemers zich slecht concentreren, wat vervolgens weer een negatieve invloed heeft op de productiviteit. Zonwering op kantoor zorgt ervoor dat uw werknemers niet zwetend en met dichtgeknepen oogjes achter hun beeldscherm zitten, maar dat ze op een comfortabele manier hun werk kunnen doen.

Duurzaam ondernemen

Naast bovenstaande voordelen, biedt zonwering op kantoor ook andere voordelen waar u wellicht nog niet bij stil gestaan heeft. Denk bijvoorbeeld eens aan duurzaam ondernemen. Momenteel een hot topic bij veel bedrijven. Wist u al dat de juiste zonwering voor kantoor bijdraagt aan de duurzaamheid van uw bedrijf? Zonwering op kantoor zorgt namelijk voor de juiste temperatuur op kantoor. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. Zo hoeft u minder gebruik te maken van de verwarming en de airco. En dat is zeker gunstig voor uw energieverbruik!

Bepaal zelf de lichtinval met binnen zonwering>

Met zonwering binnen bepaalt u zelf de lichtinval. Heeft u een mooi uitzicht op kantoor en wilt u ‘s ochtends genieten van de zonsopgang? Dan zet u uw binnen zonwering wijd open. Schijnt de zon ‘s middags te fel op uw beeldscherm waardoor u niet meer prettig kunt werken? Dan kantelt u de binnen zonwering net zover dat u nog wel voldoende daglicht heeft, maar de zon niet hinderlijk op uw beeldscherm schijnt. ‘S avonds sluit u de binnen zonwering voor volledige privacy.

Perfect als reclamemiddel

Op een makkelijke en goedkope manier reclame maken voor uw bedrijf? Het kan met de juiste binnen zonwering. Laat bijvoorbeeld de kleuren van uw bedrijf of logo terugkomen in uw binnen zonwering. Zo verwerkt u op een eenvoudige manier uw huisstijl in uw kantoorinterieur en maakt u uw kantoor ook nog eens een stuk sfeervoller. Win-win!

Allerlei kleuren en stijlen

Wat voor een kantoorinrichting u ook heeft, u vindt altijd wel passende binnen zonwering. Wij hebben namelijk niet alleen verschillende soorten binnen zonwering, maar ook verschillende kleuren en materialen. Ga bijvoorbeeld voor een warme pastelkleur of hou het meer moderne en kies voor stijlvolle witte binnen zonwering. Wilt u liever een feller kleurtje? Ook dat is geen probleem, wij regelen het. Een ding is zeker: u zit er comfortabel en stijlvol op kantoor als u kiest voor binnen zonwering van Matrix.

Voor elk bedrijf de juiste zonwering binnen

Vraagt u zich af welke binnen zonwering het beste past bij uw kantoor? Elke binnen zonwering heeft zo zijn voor- en nadelen. Wilt u voor een praktische oplossing gaan? Kies dan bijvoorbeeld voor jaloezieën. Door de lamellen kan de lichtinval op elk moment eenvoudig worden gedoseerd. Daarnaast zijn jaloezieën in verschillende maten, materialen en kleuren verkrijgbaar. Heeft u veel deuren of schuifpuien op kantoor? Dan zijn lamellen ook een goede optie. Lamellen zijn als het ware verticale jaloezieën die 180 graden gedraaid kunnen worden. Het voordeel hiervan? U kunt volledig de zon tegenhouden. Heeft u de binnen zonwering niet nodig? Dan schuift u de lamellen gewoon opzij. Gaat u liever voor een warme en sfeervolle uitstraling op kantoor? Kies dan voor rolgordijnen of vouwgordijnen als binnen zonwering.

Praktisch en stijlvol

Door te kiezen voor zonwering binnen, houdt u niet alleen de temperatuur aangenaam, maar voorziet u de raampartijen in uw kantoor- of bedrijfsruimte ook direct van een stijlvolle aankleding. Met een mooie stoffering maakt u de ruimte af en creëert u de sfeer die u belangrijk vindt. Strak en zakelijk misschien. Of juist gezellig of natuurlijk: precies wat bij uw ruimte en gewenste uitstraling past.

Ook zonwering op kantoor?

Bent u nog op zoek naar zonwering op kantoor? Zonwering binnen die perfect past bij uw ruimte en het liefst ook bij de rest van het kantoor, zoals de vloer, kleuren en het meubulair? Schakel dan stofferingsbedrijf Matrix in. Dankzij onze jarenlange ervaring met het inrichten en stofferen van bedrijfsruimtes, kunnen wij u gericht adviseren over zonwering die voor u de beste keuze is. Bij Matrix vindt u effectieve zonwering tegen zonnige tarieven.

advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?