Desso Tapijt

Desso: tapijt van hoge kwaliteit

Wie denkt aan tapijt, denkt aan Desso. Datzelfde geldt voor Matrix Projectvloeren. Voor de stoffering van bedrijfs- en kantoorpanden maken wij erg graag gebruik van deze tapijten en tapijttegels. Desso tapijt staat garant voor een smaakvolle inrichting en veel functionele voordelen. Denkt u na over een nieuwe vloer bij u op kantoor? Of in uw hotel of school wellicht? Overweeg dan zeker Desso tapijt.

Desso tapijt staat voor gezondheid en duurzaamheid

Desso is een internationale fabrikant die projecttapijt en tapijttegels van hoge kwaliteit levert. Tapijt van Desso heeft een lange levensduur en is uitermate geschikt om te leggen in bijvoorbeeld winkels en openbare gebouwen als scholen en zorgcentra. Voordelen van het tapijt van Desso:

  • Houdt fijnstof vast, zodat het binnenklimaat aanzienlijk verbeterd wordt. Dit heeft een positieve invloed op de gezondheid en daarmee op de concentratie en prestaties van medewerkers of bijvoorbeeld schoolkinderen
  • Een ruime keus in soorten en kleuren
  • Duurzaam tapijt: blijft jarenlang mooi
  • Slijtvast door het gebruik van de beste materialen
  • Geluiddempend (ideaal op drukke kantoren)
  • Warmte-isolerend en daarmee energiebesparend

Tapijt voor school, kantoor, hotel en meer

Het leggen van projecttapijt is een project dat u – als u voor het juiste tapijt kiest – maar één keer laat uitvoeren. Des te belangrijker is het dat u het perfecte Desso tapijt kiest en dat het proces goed verloopt. Het aanbod van tapijt is eindeloos. Dat is een voordeel, maar we begrijpen het goed als u er zelf niet uitkomt. Matrix helpt u graag bij het maken van een goede keus en begeleidt u bij het gehele stofferingsproject. Met ons team van ervaren stoffeerders kunnen wij uw school, hotel of kantoor voorzien van alle soorten (project)tapijt.

Interesse in Desso projecttapijt? Bestel via Matrix!

Wilt u het perfecte tapijt van Desso in uw pand? Strak gelegd, lekker snel en in een fijne samenwerking met onze stoffeerders? En bovenal: niet teveel betalen? Dankzij jarenlange samenwerking met gerenommeerde leveranciers als Desso, hanteert Matrix Projectvloeren scherpe inkoopprijzen. We realiseren graag de droomvloer die past bij uw bedrijf én budget.

Meer weten over Desso tapijt? Bel gerust om een afspraak te maken met onze projectadviseur via 010 3161030. Wilt u liever vrijblijvend een offerte aanvragen of even contact opnemen om wat vragen te stellen? Dan kan altijd.

Bekijk hier een selectie van veel toegepaste Desso tapijten

advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?