Projectstoffering

Een kantoor volledig herinrichten? Een vergaderruimte strippen en opnieuw stofferen? Een aula vernieuwen? Bij Matrix Projectvloeren kunt u niet alleen terecht voor vloeren, maar ook voor een volledige projectstoffering. Met onze ruime ervaring helpen we bedrijven en organisaties door heel Nederland bij het inrichten en stofferen van bedrijfs- en kantoorruimtes, scholen, horecagelegenheden of zorginstellingen.

Van stoffig naar stijlvol

Wilt u uw pand een frisse nieuwe look geven? Dan kunt u bij ons terecht voor:

Al deze vormen van stoffering zijn ontzettend bepalend voor de stijl van een ruimte. Zo zorgen een pvc-vloer met houtlook en groene gordijnen voor een natuurlijke uitstraling, terwijl een betonlook-vloer en zwarte jaloezieën een industriële touch geven.

Bedrijf voor projectstoffering: de juiste vloer voor uw bedrijf

Ieder kantoor vraagt om een andere stoffering. Voor welke bedrijfsvloer gaat u? Gaat u voor de warme en comfortabel look van kantoortapijt? Of gaat u voor een stijlvolle en milieuvriendelijke linoleumvloer? Beide vloeren hebben hun eigen voordelen. Zo is de linoleumvloer stofafstotend en zeer veilig, aangezien de vloer moeilijk ontvlambaar is. Een projecttapijtvloer heeft daarentegen een isolerende werking, waardoor u kosten bespaart op uw energierekening. Welke vloer past het beste bij uw bedrijf? Lastige keuzes waar wij u graag bij helpen. Wij zijn het aangewezen bedrijf voor projectstoffering.

Projectstoffering: vloer als basis

Elk stoffering project is uniek, maar de basis is hetzelfde. Alles begint met de vloer. Een vloer is zeer beeld- en sfeerbepalend. Daarom bieden wij u ruime keuze uit ons assortiment kwaliteitsvloeren van gerenommeerde merken. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw projectstoffering? Neem contact met ons op voor meer informatie. We zijn dé partij als het gaat om projectstoffering in Nederland.

Geen vloer is hetzelfde

De keuze in merken, materialen, ontwerp en design is zo groot dat we u daar graag over adviseren. Op zoek naar een bedrijf voor projectstoffering? De vloerspecialisten van Matrix Projectvloeren hebben veel ervaring met projectstoffering en vloeren in het bijzonder. Dagelijks bezoeken wij vele panden met uiteenlopende functies. Als geen ander weten wij dat bij iedere functie ook andere eisen horen. Schroom dus niet om onze experts om advies te vragen.

Zonwering op maat

Een goede zonwering is van groot belang. Het houdt niet alleen de temperatuur op een prettig niveau, het bevordert ook de productiviteit van uw werknemers, scholieren of studenten. Omdat ieder gebouw anders is en daarmee om andere zonwering oplossingen vraagt, bieden wij als projectstoffering bedrijf oplossingen op maat voor ieder bedrijf of organisatie.

Raambekleding en zonwering in één

Niet alleen de vloer is bepalend voor de uitstraling van de ruimte, ook de zonwering is een bepalende factor. Net als bedrijfsvloeren en projectvloeren, bestaat ook zonwering in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Als full-service bedrijf voor projectstoffering is Matrix gespecialiseerd in het adviseren en monteren van binnenzonwering. Dit is raambekleding die gelijktijdig als zonwering dient. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Shutters
  • Gordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Lamellen

Bent u nog op zoek naar zonwering op kantoor? Zonwering die perfect past bij de rest van het kantoor, zoals de vloer, kleuren en het meubilair? Schakel dan stofferingsbedrijf Matrix in. Wij doen projectstoffering in Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring met het inrichten en stofferen van bedrijfsruimtes, kunnen wij u gericht adviseren over zonwering die voor u de beste keuze is.

Niet alleen projectstoffering, ook vloeronderhoud

Matrix is niet alleen uw bedrijf voor projectstoffering, maar ook voor vloeronderhoud. Wilt u zo lang mogelijk van uw nieuwe vloer genieten? Meld u dan aan voor het Matrix vloeronderhoudprogramma. Onze opgeleide experts stellen in overleg met u een preventief onderhoudsplan op. Dit onderhoudsplan sluit uiteraard perfect aan bij uw bedrijf en de eisen van uw bestaande of nieuwe vloerbedekking. Vervolgens voeren onze specialisten het nodige vloeronderhoud uit op tijden die u fijn vindt. Is dat ‘ s avonds? Geen probleem. Goed vloeronderhoud bespaart veel tijd en – zeker op de lange termijn – veel geld.

Het ideale bedrijf voor projectstoffering

Bent u op zoek naar projectstoffering voor uw kantoor of bedrijfspand? Dan loopt u waarschijnlijk tegen een hoop obstakels aan. Zo weet u bijvoorbeeld niet precies welk soort vloer het beste bij uw bedrijfsruimte past. Of u moet te lang wachten op uw nieuwe bedrijfsvloer. Bij Matrix projectvloeren begrijpen we als geen ander tegen welke vragen of problemen u op loopt en we helpen u graag om dit te verduidelijken. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor projectstoffering. Geloof ons, bij ons zit u nog nergens aan vast.

Uw project wordt ons project

Wilt u de projectstoffering van uw pand of bedrijfslocatie uit handen geven? Dat kan. Wij regelen graag de gehele stoffering van begin tot eind. Doordat wij onze vloeren, gordijnen en zonwering rechtstreeks bij de fabrikant inkopen, zijn wij in staat deze tegen een scherpe prijs in te kopen. Daarvan profiteert u. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw project.