Interface Palette

Interface Palette 2000: diep, levendig en eigentijds

Op zoek naar een vloer met een eigentijdse look, die er zelfs na jarenlang intensief nog prachtig uitziet? Dan is tapijtvloer van Interface een aanrader. Bijvoorbeeld deze tapijttegels: Interface Palette 2000. Dit type tapijt, verkrijgbaar in diepe, levendige kleuren, geeft iedere ruimte een warme uitstraling. Ook mixen en matchen met andere vloeren gaat uitstekend. Bekijk foto’s van Interface Palette 2000 via Matrix Projectvloeren.

Designervloeren van Interface

Voor ieder bedrijf dat hoog wil inzetten op duurzaam en milieubewust ondernemen, zijn de vloeren van Interface uitermate geschikt. Interface is een vooruitstrevende ontwerper van tapijttegels. Hun motto? We maken tapijttegels, maar verkopen design. Daaraan is geen woord gelogen, want Interface verkoopt tapijtvloeren in unieke vormen, dessins en kleuren. Zo is het tapijt onder andere verkrijgbaar met een look van smalle planken of kleine tegeltjes. Net even anders dan anders. Stijlvoller en eleganter, zonder in te boeten op duurzaamheid of praktische voordelen.

Interface Palette 2000

Interface Palette 2000 zijn tapijtvloeren gemaakt met de fusion bonded technologie, waarbij verschillende soorten garens worden gecombineerd voor meer diepte en een hogere kwaliteit. Interface 2000 is verkrijgbaar in vijftig frisse en felle kleuren die stuk voor stuk te combineren zijn. Een eigen ontwerp met verschillende kleuren samenstellen, is daardoor eenvoudiger dan ooit. Goed om te weten: door het gebruik van gerecycled materiaal in de rug, is een Interface Palette 2000 tapijtvloer ook nog eens goed voor het milieu.

Bekijk foto’s van Interface Palette 2000

NBD Biblion is dé dienstverlenende organisatie voor openbare bibliotheken en scholen in Nederland. Lagere productiekosten, betere samenwerking tussen productie en redactie en het verlagen van de exploitatiekosten waren de belangrijkste redenen voor een nieuwe huisvesting. Matrix Projectvloeren verzorgde de stoffering van het nieuwe pand en legde in de tapijtvloeren ook diverse kleurvlakken met de Interface Palette 2000 tapijttegel. Spreekt het eindresultaat op de projectfoto’s u aan? Neem contact op met Matrix Projectvloeren om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?