Modulyss DSGN Cloud

IMGL1064

Loop op wolken met Modulyss DSGN Cloud

Dankzij prachtige, zachte dessins en hoogwaardige materialen, zijn Modulyss tapijttegels een goede keuze voor ieder bedrijf of kantoor dat waarde hecht aan een stijlvolle inrichting. Modulyss DSGN Cloud is een type tapijt met een dromerige uitstraling. Op zoek naar een nieuwe projectvloer? Dan bent u met deze vloer vast en zeker in de wolken.

Over Modulyss

Al ruim 20 jaar is Belgische Modulyss een toonaangevende fabrikant van innovatieve, topkwaliteit tapijttegels. Alle vloeren worden geproduceerd volgens de hoogste milieubesparende standaarden en regelgeving. Dat betekent: een gezond binnenklimaat én een gezond buitenklimaat. Modulyss levert tapijt en tapijttegels die uitermate geschikt zijn voor intensief gebruik. Bijvoorbeeld in kantoorpanden, vakantiehuisjes of andere projecten.

Modulyss DSGN Cloud tapijttegels

Modulyss DSGN Cloud tapijt onderscheidt zich van andere vloeren door het prachtige patroon dat erin verweven is. Dit geeft een ruimte een diep en speels effect. Perfect voor bedrijven die graag een chique uitstraling willen en comfort belangrijk vinden. Uiteraard is de vloer duurzaam, geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen en hygiënisch.

Modulyss DSGN Cloud bij Bouwend Nederland

Ook Bouwend Nederland – dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra – koos voor samenwerking met Matrix Projectvloeren om Modulyss DSGN Cloud tapijttegels te leggen. Op de foto’s ziet u het prachtige eindresultaat. Bent u ook op zoek naar een mooie vloer voor uw kantoor, verbouwing, renovatie of ander project? En spreken de tapijtvloeren Modulyss DSGN Cloud u aan? Neem dan contact op met Matrix Projectvloeren.

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?