Moduleo

Wilt u een luxere uitstraling binnen uw bedrijf, organisatie of elders, die wel praktisch is? U denkt er misschien niet in eerste instantie aan, maar een stijlvolle designvloer van Moduleo voldoet aan deze eisen. De vloeren van Moduleo hebben een natuurlijke en rustgevende uitstraling. Bovendien hebben deze vloeren een aantal unieke eigenschappen en een reeks aan voordelen. Moduleo vloeren zijn dus ideaal voor uw bedrijf of organisatie. Bent u benieuwd naar de voordelen van een Moduleo vloer of wilt u meer informatie over Moduleo? Alles wat u moet en wilt weten over deze fantastische vloeren leest u in dit blog. 

Moduleo luxe designvloeren

Als we het hebben over Moduleo vloeren, dan hebben we het over luxe vinylvloeren. De vloeren zijn een combinatie van de schoonheid van natuurlijke producten met innovatie van vinyltechnologie. De vloeren geven het effect van een echt houten of stenen vloer, maar bieden de voordelen van vinyl en pvc materiaal. Er zijn verschillende soorten materiaal combinaties mogelijk, waardoor er voor iedereen een perfecte vloer is. Een aantal voorbeelden van deze vloeren met hout- en steeneffecten als afwerking is eik, den, leisteen, blauwe steen of graniet. Deze afwerkingen geven een natuurlijke en rustgevende uitstraling. Zo krijgt u de stijlvolle, luxe designvloeren die u wenst.

Moduleo productassortimenten

Moduleo biedt vier verschillende soorten productassortimenten; Select, Impress, Transform, en Moods. Zo is er voor ieder wat wils.

 • Select
  Het Select assortiment geeft u de eerder genoemde ruime keuzes in verschillende soorten hout- en steeneffecten.
 • Impress
  In dit assortiment gaat het om een eerbetoon aan de natuur. Het draait om de kracht en pracht ervan. De naam verraadt het misschien al, deze collectie heeft een reliëfdruk op de vloer wat een natuurgetrouw uiterlijk geeft.
 • Transform
  Deze vloeren hebben een dikkere slijtlaag en zijn daarom ideaal in ruimtes die veel gebruikt worden.
 • Moods
  Het Moods concept laat u verschillende soorten combinaties maken uit de Transform en Impress assortimenten. U kunt dan zelf een prachtig vloerdesign creëren, zoals visgraat of Hongaarse punt.

Voordelen van Moduleo vloeren

Zoals eerder benoemd hebben Moduleo vloeren een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat de vloeren ontzettend praktisch zijn. Dit komt doordat de vloeren heel gemakkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens onverslijtbaar, waterbestendig en slipvast. Ook zijn de vloeren makkelijk te installeren. En dat is nog niet alles. Naast deze praktische voordelen hebben de Moduleo vloeren een luxe voordeel, ze zijn namelijk warmte-absorberend. Koude voeten zijn hiermee dus verleden tijd!

Milieuvriendelijkheid voorop

Kiest u voor een Moduleo vloer? Dan kiest u voor het milieu. De luxe vinylvloeren van Moduleo bestaan namelijk voor de helft uit gerecycled materiaal en worden na gebruik ook weer gerecycled. Tijdens het produceren van deze vloeren komt bovendien 40% van de verbruikte energie van windturbines. Deze turbines zijn speciaal opgericht om deze vloeren te produceren. Een Moduleo vloer is dus niet alleen een praktische keuze, maar ook een milieubewuste keuze.

Moduleo vloeren via Matrix

Heeft u interesse in een Moduleo vloer?  Neem dan contact met ons op! Matrix koopt Moduleo vloeren tegen een scherpe prijs in. Wij kunnen de vloer ook meteen voor u installeren. Hierdoor kunt u zonder zorgen gelijk genieten van uw nieuwe verwarmde vloer.