Tarkett vloeren

Tarkett vloeren: ontdek de vele voordelen

Of u nu een kantoor, zorginstelling, hotel of ander bedrijfspand heeft, met een Tarkett vloer zit – of loopt – u altijd goed. De vloeren van Tarkett zijn namelijk ideaal voor intensief, projectmatig gebruik. Een stootje links of rechts zal deze ondergrond niet snel beschadigen. Daarnaast zijn de pvc- en vinylvloeren van dit merk zeer goed te onderhouden en reinigen. Meer weten over de voordelen van Tarkett vloeren? Lees dan snel verder!

Gaat u voor Tarkett, dan gaat u voor praktisch

Tarkett is een bedrijf dat wereldwijd aan de top van de vloerenindustrie staat. En dat is niet voor niets. De Tarkett vloeroplossingen zijn uniek en zorgen voor veel comfort op vrijwel iedere werkplek. Daarnaast zijn ze duurzaam, praktisch en betaalbaar. Gaat u voor een Tarkett vloer? Dan kunt u kiezen uit honderden verschillende patronen en kleuren. Hierdoor vindt u eigenlijk altijd wel een vloer die past bij uw budget, bedrijf en/of interieur. 

Alles op een rij

De vloeren van Tarkett worden niet voor niets veel gebruikt in het onderwijs, de gezondheidszorg, de detailhandel en recreatie. Wij zetten de grootste voordelen van Tarkett voor u op een rijtje:

  • Geluiddempend
  • Duurzaam
  • Verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en prints
  • Krassen en slijtage maken geen schijn van kans
  • U heeft geen last van vervuiling en vlekken
  • Makkelijk te onderhouden en reinigen
  • Verzacht iedere stap

Over Tarkett

Gaat u voor praktisch? Dan gaat u voor Tarkett. Tarkett doet er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden. Hoe ze dat doen? Door het ontwerpen van vloeren en sportvloeroplossingen. Hierbij houdt Tarkett altijd rekening met het welzijn van mensen en met het milieu. Ze bieden een oplossing voor een breed scala aan segmenten met een groot aantal producten. Daarnaast streeft Tarkett naar het leveren van topkwaliteit. Hierbij staan innovatie en duurzaamheid bovenaan.

Tarkett Tapiflex vloeren

Op zoek naar een mooie vloer waarnaar u geen omkijken heeft? Ga dan voor een Tarkett Tapiflex vloer. Dit is een vinylvloer met een toplaag van PVC. De voordelen hiervan? Geluid wordt gedempt, schokken geabsorbeerd en beschadiging is nauwelijks mogelijk. Tarkett Tapiflex vloeren zijn dan ook ideaal voor intensief gebruik in onder andere bedrijfsruimtes, het onderwijs, gezondheidszorg, ouderenzorg, detailhandel, recreatie en nog veel meer. Laat de bedden, bureaustoelen en trolleys maar rollen.

Tarkett vloeren via Matrix

Tarkett vloeren zijn zeer uniek. En functioneel. Benieuwd welke Tarkett vloer het beste geschikt is voor uw ruimte? De specialisten van Matrix Projectvloeren helpen u graag de juiste keuze te maken. Wij zorgen ervoor dat u de beste vloer voor uw ruimte kiest. En dit binnen de gestelde tijd en binnen uw budget. U krijgt daarbij de scherpste prijs voor topkwaliteit. Bent u nieuwsgierig naar de Tarkett vloeren en de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan zeker eens contact met ons op.