Zonwering binnen voor kunststof kozijnen

Iedereen heeft zo zijn behoefte aan een goede dosis vitamine D. Van de zon krijg je energie en word je blij. Toch? Nee, niet altijd. Bijvoorbeeld niet als je op kantoor zit en je door de felle zonnestralen je computerscherm niet meer goed kunt lezen. En ook niet als de zon zorgt voor hoge temperaturen op kantoor. Dan is het snel gedaan met de productiviteit. De oplossing hiervoor? Binnenzonwering. Bij Matrix vind je de perfecte zonwering binnen voor kunststof kozijnen

Welke zonwering is geschikt voor kunststof kozijnen?

Heeft jouw kantoor of bedrijfspand kunststof kozijnen? Dan is het zaak dat je de juiste zonwering kiest. Jaloezieën en gordijnen zijn bijvoorbeeld perfect geschikt voor kunststof kozijnen. Deze plaatsen we namelijk zonder boren of schroeven, maar met een kliksysteem. Wil je liever iets anders? Ook dat kan. Matrix biedt een oplossing voor zonwering binnen voor kunststof kozijnen.

De juiste zonwering binnen voor kunststof kozijnen

Vraag je je af welke binnen zonwering het beste past bij jouw kantoor? Elke binnenzonwering heeft zo zijn voor- en nadelen. Ga je voor een praktische oplossing? Kies dan bijvoorbeeld voor jaloezieën. Door de lamellen bepaal je zelf de lichtinval op kantoor. Daarnaast zijn jaloezieën in verschillende maten, materialen en kleuren verkrijgbaar. Heb je veel deuren of schuifpuien op kantoor? Denk dan eens na over lamellen. Het verschil tussen deze twee? Lamellen zijn als het ware verticale jaloezieën. Je kunt de lamellen 180 graden draaien, waardoor ze voor volledige verduistering kunnen zorgen. Ga je liever voor een warme en sfeervolle uitstraling op kantoor? Kies dan voor rolgordijnen of vouwgordijnen als zonwering binnen voor kunststof kozijnen.

Speciale plakstrips voor zonwering binnen voor kunststof kozijnen

Wil je liever niet boren in jouw kunstof kozijnen? Geen probleem. Voor kunststof kozijnen hebben we dubbelzijdige plakstrips die je kunt plaatsen op je raam voor het monteren van binnenzonwering. Je kunt de plakstrips perfect gebruiken voor zowel vaste ramen als draai- kiepramen. Ben je niet de handigste als het om klussen gaat? Ook dat is geen probleem. Het monteren van de binnenzonwering is heel eenvoudig. En ook niet heel onbelangrijk: je kunt de binnenzonwering zonder schade weghalen als je wilt.

De voordelen van jaloezieën

Ga je voor jaloezieën, dan ga je voor een praktische oplossing. Door de lamellen doseer je de lichtinval op elk moment eenvoudig. Daarnaast zijn jaloezieën in verschillende maten, materialen en kleuren verkrijgbaar. Je kunt er dus ook voor kiezen om de jaloezieën compleet te aan te passen aan jouw huisstijl. Zo is de zonwering binnen voor kunstof kozijnen sfeervol en efficiënt. Je maakt namelijk nog reclame ook!

Jaloezieën perfect als zonwering binnen voor kunstof kozijnen

Jaloezieën kun je perfect monteren op je kunststof kozijnen zonder te boren en te schroeven. Als je een draai-kiepraam hebt, kun je de jaloezie door middel van klemsteunen op het raam plaatsen. Wil je ook de onderzijde vastmaken aan je draai- kiepraam? Dan bevestig je de klemsteunen aan de onderzijde.

Rolgordijnen voor op kantoor

Ga je voor een warme en sfeervolle uitstraling op kantoor? Kies dan voor rolgordijnen of vouwgordijnen. Deze zijn ook heel geschikt als zonwering binnen voor kunstof kozijnen. Je kunt ze zelfs op het raam monteren als je wilt. Zo zit de raamdecoratie niet in de weg als je je raam open en dicht doet. Bij Matrix Projectvloeren kies je zelf de gewenste kleur van de rolgordijnen. Heb je een modern kantoor? Ga dan voor een strak wit design. Wil je juist een wat warmere uitstraling? Dan is een gebroken wit rolgordijn perfect geschikt. Houd er wel rekening mee dat je voor een stof kiest die nog wel genoeg daglicht doorlaat. Dat is erg belangrijk op kantoor. Met onvoldoende daglicht functioneren jouw werknemers namelijk een stuk minder.

Op zoek naar zonwering binnen voor kunststof kozijnen? Matrix regelt het voor je

Heb je je keuze gemaakt? Dan maken wij jouw zonwering binnen voor kunststof kozijnen geheel op maat. Geef ons de exacte maten door en wij gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag. Klik hier voor meer informatie.