Bouwend Nederland/FME Zoetermeer

de opdracht

 

“Ketensamenwerking is niet alleen iets van eondertekening BouwendNederland FMEn voor onze leden. FME en Bouwend Nederland laten als brancheorganisaties nu zelf ook zien dat we er werk van maken”, aldus Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland. Hij zei dit vandaag bij de ondertekening van het contract waarmee beide organisaties officieel de stap zetten voor verhuizing van FME naar het adres van Bouwend Nederland.

Matrix Projectvloeren heeft hier de volledige stoffering verzorgd van de 3 verdiepingen van Bouwend Nederland alsook de 3 verdiepingen van FME. Het totale project omvat het slopen van de bestaande vloerbedekkingen, in dit geval kamerbreed tapijt in de kantoren en plavuizen in de diverse pantry’s; het leveren en plaatsen van ca. 3.000 m2 tapijttegels van Modulyss, type DSGN Cloud; ca. 750 m2 Modulyss tapijttegels, type Cambridge en tevens diverse kleuren tapijttegels, Color Frame van Shaw (260 m2).
Voor de algemene ruimten werd er linoleum toegepast van Forbo, type Concrete 2.5mm, in een drietal kleuren, in totaal ca. 550 m2. Om een goed resultaat te kunnen bereiken werden voor het plaatsen van de vloerbedekking eerst de dekvloeren geëgaliseerd.

toegepast materiaal

3000 m2 Modulyss tapijttegels, type DSGN Cloud
750 m2 Modulyss tapijttegels, type Cambridge
260 m2 Shaw tapijttegels, type Color Frame
550 m2 Forbo linoleum, type Concrete

advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

We troffen hier tijdens de renovatie een zeer slechte vloer aan. Mede door de deskundige adviezen van Matrix is de dekvloer volledig gerenoveerd en is hier uiteindelijk een mooi resultaat bereikt

Vrijwillgers Centrale Utrecht

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?